Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

Ja mám tiež nemilú skúsenosť s jednou kaderníčkou, nie až tak vážnu. Dala som si len podstrihnúť ofinu a farbu na vlasy. Klasika, nie? vypýtala tiež 1500,- korún a to mi vlasy tak zle vyrovnala že ofina bola viac skrútená ako keby som si ju nevyrovnala, bola strašne pomalá, trčala som tam 4 neuveriteľné hodiny. Ale nenechala som to tak. Zaplatila som jej za farbu a to bolo všetko. Ani nestačila odporovať, otočila som sa na opätku, vlasy dala do gumičky a zmizla som. Už ma tam neuvidí. Až potom som sa dozvedela že mala podobné incidenty aj pred tým,aj podobné ako s tým melírom

ventil

a v akom meste je ta kadernicka? mala by si na nu aspon inych upozornit. nemoze si mysliet, ze takto moze postupovat aj v buducnosti. ale urcite by ti mala zaplatit za tie znicene vlasy. ja by som to od nej urcite ziadala. ako si mohla za nieco take vypytat 1500 korun, ved uz hned ako dokoncila pracu musela vidiet, ze urobila chybu a ze ta poskodila.

waterlily

no ja hlupa som jej zaplatila 1500 sk,ale to som sa este poriadne nevidela v zrkadle...ale dnes som sa vzchopila a povedala si,ze to tak nenecham a isla som tam aj s priatelom a vypytala si peniaze naspat.....a aj mi ich vratila..ale naklady na specialny sampon a masku a tabletky tie ma vysli na 500sk a bude trvat este pol roka kym sa moje vlasy vratia do normalu...

schelly

No dajte pokoj s brigádov hehe. V piatok budem doma, budem pozerať jeden film na ktorý sa teším už dva týždne a v sobotu idem na pohreb a potom na trojitu oslavu. Takže sobota bude plná emócií... Kamoška mala 21 rokov, druhá má v sobotu 32 a kamoš 52. Takže to bude husté.....

ventil

waterlily, myslim, ze by si mala od tej kadernicky ziadat odskodne. mas na to narok. dufam, ze si jej za to nezaplatila? v usa by si vysudila majland.

waterlily

TAK JA SA CHCEM POSTAZOVAT.....VCERA SOM BOLA U KADERNICKY A CHCELA SOM ABY MI UROBILA MELIR...VED AJ UROBILA,ALE NECHALA MI HO TAK DLHO,ZE SA JEJ MOJE VLASY ROZPADALI V RUKACH...MALA SOM TMAVE,DLHE A LESKLE VLASY A TERAZ VYZERAM JAK NEJAKA PUBERTACKA ,KTOREJ NEVYSIEL EXPERIMENT...TAK SOM HNED BEZALA KU DRUHEJ KADERNICKE A TA BOLA TAK ZDESENA,ZE SA MI BALA NIECO S TYM UROBIT,ABY MI NEVYPADLI VLASY.TERAZ MUSIM TRCAT DOMA A DAVAT SI ZABALI...

ventil

prajem vam vsetkym pekny den! ako je u vas vo vsetkych kutoch slovenska? v bratislave krasne slniecko, radost sa pozriet z okna. este radostnejsie by bolo, keby som nemusela trcat v praci, ale taky je uz nas udel. pojedla som kvantum segedinskeho gulasu, je taky strasne dobrucky!! mnam, mnam, to by si aj zanzibar pochutil. zase priberiem, ale nevadi, my sme sa aj tak vsetci dohodli, ze chudnutie ignorujeme. schelly, co pripravujes na tento vikend? zase brigadu? a kde je nasa zubarka, este v kresle? ved ti zanzibar pisal, ze ti vsetci drzime palce, tak snad sa nebojis naozaj!