Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

Harlekýn a ten druhý- piškóta, tvaroh višne, želatína, fajný (21 Sk)
Jáj, kamoška mi doniesla huspeninu, hneď som sa do nej pustila a s údenými paprčkami!!
Ja neviem, čo budem variť, na víkend možno nejaké plnené kurča, alebo aj ten segedín, Môj syn príde budúci týždeň domov a ten ho zbožňuje, takže možno len o týždeň ho urobím. Zajtra možno nejaký špenát, alebo zemiakový prívarok, možno šošovicovú polievku, ani netuším. Ja keď vstanem, čo ma prvé napadne a čo mám doma, lebo ja a manžel sme ešte nedostali korunky... a máme súchoty...

mirka ff

Ventilka a nepoprdkavas z neho,sak kapusta...boze, som sa bola mrknut na tej Tango-teme,jaj sak nech mi nikto nevravi ze si pred muzom este neprdol,to ja by som cil musela spavat so psom.tak im tam hodim asi nieco v zmysle ze som tehotna a prdkam za dvoch ,a ma odtial vykopnu jak dake h...o

ventil

no ved na tych tangacoch sa bavia iba o prdeni a kadeni. to som zvedava co urobi ten moj segedin, zatial este neucinkuje, ale ked zacne, radsej pojdem na tu ich temu aby som nam to tu nezamorila (:-). oni su ako vidim na to zvyknuti.

ventil

idem sa pozriet na tie tangace co tu radi dr.jajboli. aj ja by som si dala zakusteky, mnam mnam! ake si si kupila?

mirka ff

caute.uz som tu aj ja,dnes som mala sakra dlhu pauzu na PC.no sak cely den len lietam,teda rano som bola s mocom v meste a potom som isla k nasim,mojim rodicom,no a dosla som o tretej.jako unavena z tolkeho cestovania.malu som vydvihla v druzine,co mala mat erobik,tak hopsanie sa nekonalo.cil je v posteli,,mame maroda,ale muz mal konecne vyplatu,,aspon jedna dobra spravicka.a so svokrou som chvilku davala do pareniska semienka astrii a georgine.poradte baby co mam zajtra varit,poradte.myslim nieco okrem loksi.na vikend sa chystam upiect ten recept co tu bol,taka kakaova piskota.jej a v ktorom meste to je ta akoze kadernicka.?

dr.jajbolí

NO Sevaste!!!! Už som tu! Bola som Vám v tom kresle, a poslali ma domov, zubárke sa nechcelo, vraj sa pohráme na budúci týždeň. Taká som išla šťastná, že som si hneď kúpila 4 zákusky(iba 2 boli pre mňa).A to som spokojne tam čakala na túto vetu skoro 2 hodiny!!!
Tak čo sa tu zatiaľ udialo?
Ľudia, mňa tá téma Tangáče tak rozosmeje, že som sa teraz dosmiala. Tak ten Braček, už mu doporučujú Gumenú Anču, ktorá mu nebude ani smrdieť, ani mať špinavé tangá a nebude ani prdkať...
No, prečítajte si. Mne sa náš kolektív viacej páči a už som sa nevedela dočkať, kedy budem s vami. Ešte som sa ani neprezliekla, takže moment, skočím do domáceho, lepšie sa mi s vami vtedy "pracuje"
Ventil, napíš mi prosím ťa na e-mail!!!! A nie si ty náhodou MUDr.?

schelly

o 20.00 v piatok ide na Novej jeden dobrý český film "Příběhy obyčejného šílenství" . Ešte som ho nevidela, ale známi mi ho chválili a aj ukážky ma dosť zaujali ;)