Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

ventil

ej, ja som to zakrikla s tym segedinom. uz sa mrcha zacina ozyvat. prave som si musela odskocit, lebo hrozil toaletny defekt.

dr.jajbolí

- cez víkend bude PRŠAŤ-17 st.C
- Ja nerobievam také buchty, myslela som na pare
- Ventil, tak napíšeš mi na ten e-mail, alebo nie! Som zvedavá, s kým si ty mala do činenia, myslím na tej diagnostike

ventil

dr.jajboli, ja robim tiez lekvarove kolace, take, ze vovnutri je tvarohova plnka, urobim buchtu, dam na plech, do stredu vytlacim jamku, tam dam slivkovy lekvar a posypem posypkou. tie su vyborne, len to trocha dlho trva. ked uz peciem robim toho vela, na 6 plechov, na kazdom 12 kolacov, spolu 72. tak si vies predstavit. to je z kila muky.

ventil

jezis!! to v tej robote nevydrzime. po obede ideme na zahradu. zajtra musim ist este kadernicke ostrihat sa, neviem kedy vsetko stihnem. chcela som navarit a z toho vytapania nebude nic, lebo som slaninu zatial nezohnala. ale nevzdavam sa. neviete ako ma byt cez vikend? dufam, ze bude tiez pekne.

dr.jajbolí

Robievam a fajné, aj to by som mohla, so slivkovým lekvárom, ale neviem, či mi to nepôjde do zubov. Chcem sa naučiť kakaový, kysnutý koláč. Nie vždy je taký, aký by som chcela. Chcem šťavnatý, krehký, ako to robíš? Ľudia, zajtra bude 23 st.C!!!!!!!

ventil

no ved ja tiez najskor pozriem co mam doma. niekedy by som radsej isla do restauracie nech ma obsluzia, ale pri predstave, ze by som vysolila take peniaze za tu prepaleninu si to radsej urobim sama. nerobievas kysnute kolaciky? ja ich robim dost casto aj ked nie su zdrave. a robim ich vyborne, mamka ma naucila, v tom je majster a ja tiez. v praci som unikat, ziadna moja vrstovnicka ich nedokaze.

dr.jajbolí

Ty Ventil, môžeš prdieť, koľko sa ti zachce, veď sa voláš "VENTIL". Zanzibar má dnes trochu absencie, Mariaa ešte asi nedorazila z práce, možno zase pečie...No, čo bude s tou masťou? Ktože ju hľadal, Krisha alebo Shelly, alebo ty Ventil? A Ventilček, ty si odkiaľ to? Nepísala si mi na e-mail, aké máš skúsenosti s tým vyšetrením...

krisha

aj ja chcem huspeninuuu:-)))caute vsetci, dnes je taky nadherny den, doobeda som behala po obchodoch a ked som prisla sme so susedou davali dokopy predzahradku v nasej bytovke. Vylozili sme zahradny nabytok,spravili kavicku....