Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

krisha

a som toho nazoru, ze s chlapmi je tazko, no bez nich este tazsie... Ale to iste plati asi aj o zenach, nie zanzibar?

zanzibar

tak to je pekne od teba, ze si nas isla rychlo pozdravit. aj ja som prisiel pred chvilou a tiez som utahany ako kon a to som este pomerne mlady. ale trcat cely bozi den v robote ked je vonku take krasne pocasie, to cloveka odrovna.

[zruseny12]

ZANZIBAR-chodim na temi tetania a hyperv.tetania atd.na temi kde ma to zaujima, alebo kde sa pise o zdr.probl.ktore mam aj ja...takze ty sa citis dobre,medzi zenami bodaj by nie....ked ta tu hickaju...len tie lokse nejak nechcu piect...,co?

krisha

no zanzi, napr.ja ked sa mi pokazi PC by som mala volat na hotline. Lenze ja som uz taky macher, ze si ho viem opravit sama. Nasi opravari su velmi zlati, ale kym im vsetko nadiktujem, medzitym stihnu so mnou este flirtovat.

zanzibar

tak vam aspon napisem ako som prezil dnesny den. tak od bozieho rana do konca pracovnej doby, ktora sa bohuzial este pretiahla, som opravoval a opravoval. mame pritom fungl nove pc-cka, ale zeny su asi fakt skor na to varenie (nie ze by som urazal, ved bez pocitacov by sme vyzili, ale bez jedla veru nie, aspon nie ja), ale to neverim, ze by chlap potreboval s pocitacom tolko pomahat. ked som uz nadhodil, ze je to neuveritelne, ako to stale poruchaju, tak som si vypocul, ze mi to robia preto, aby som sa okolo nich blizsie obsmietal. no, zacnem pomaly aj verit tomu, ze to je pravda. dnes mi totiz priniesli vselijake maskrty, ani som to nepojedol. neviem, co sa deje, musim si dat pozor, zatial som si nic nevsimal, ale so zenami clovek nikdy nevie. na zenu je skratka chlap kratky. ze mam pravdu? ale ved vy ma obranite, keby ma niektora chcela okupovat, nie? je ich tu totiz mladych a slobodnych dost, ale nejako som sa ani do jednej nezahladel. zatial mi je dobre takto, musim si dat oddych, ved nemusi clovek stale s niekym chodit. treba si uzit trocha aj slobody. tak sa tesim na babku, kto to tu pisal, ze ma prsat? to by ma dojalo.

zanzibar

ahoj, kde ste vsetci? je to vobec mozne? ja ked sa objavim, nikde nikoho. kto vari a co vari? a co ste zase vypekali, toto je teda tema pre hladneho chlapa, hotove utrpenie!!!

dr.jajbolí

Ľudia, idem pozrieť REXa, aj to len kvôli psovi pozerám, lebo je ako ten môj, zbožňujem ju volá sa AIDA

krisha

ventil, ved som ti poradila to masiarstvo pri mileticke... skus behnut tam. Vazne ma cez vikend prsat? Na jednej strane by mi to aj vyhovovalo, lebo mame brigadu u nasich, ale na druhej strane niet nad krasny slnecny den, slnko mi strasne doplna energiu, kt mi po zime velmi chyba.