Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
krisha, preco si myslis, ze by si bola ty zavisla? skor ja by som bol zavisly na zene, lebo neviem varit, ale ona sa zamestnat moze kedykolvek. ved ked si ludia rozdelia ulohy, nie je to rozumne? vies,ked som mal 18 rokov tak som chodil s jednou velmi peknou babou. vtedy som bol taky naivny , myslel som si, ze staci, ked sa mame radi, vsetko sa nam bude darit. lenze ona mala uplne ine predstavy ako ja. chcela sa mi vo vsetkom vyrovnat, dokonca aj v sporte. ja som hraval basketbal, tak vies asi, ze som dost vysoky. no a samozrejme mam aj nejaku silu. a ona zacala cvicit s cinkami, vraj aby ma odniesla. vtedy som este nechapal, az neskor som zistil, ze je klasicka feministka. ona mala ten nazor, ze muz a zena su uplne rovnaki a vsetko mozu dokazat. co jeden, to aj druhy. bola v tom az fanaticka, nedalo sa s nou dohodnut. ja som bol ochotny ustupit, ale chcel som, aby v niecom ustupila aj ona. ale to neislo, tak sme sa rozisli. postupne som si uvedomil, aky vlastne som a co mi vyhovuje. teraz to radsej vzdy poviem na rovinu. asi som staromodny, ale fakt si myslim, ze muz a zena su rozdielny. kazdy ma rovnaku hodnotu, ale pritom je kazdy iny. nieco dokaze lepsie muz, nieco lepsie zena. ak sa vzajomne respektuju, nemusia si dokazovat, koho praca je dolezitejsia. proste praca kazdeho z nich je rovnako dolezita. ked vsak natrafim na zenu, ktora chce aby som ja ostal na materskej dovolenke, lebo ona ma super veduce miesto a chce robit karieru, tak to som sice ochotny, ale len vtedy, keby islo o deti a nechcel by som im pokazit detstvo. uplne najstastnejsi by som bol, keby som nasiel taku zenu, ktora by bola ochotna ostat par rokov doma a starat sa o rodinu. je to ovela dolezitejsia praca ako chodit do prace a zarabat peniaze, ale zena to dokaze lepsie ako chlap. tak ak som staromodny, je mi to luto, ale som aspon uprimny.
zanzi...ja by som chcela mat takeho chlapa, kt by nosil domov peniazky, ale zas som tip, kt.neobsedi doma a nechce byt od niekoho zavisly
mas krasne predstavi,prajem aby sa to to splnilo...mas pravdu zovot kde je jeden z partnerou prec niekde koli praci je na ....ja to tiez neuznavam,to nie je zivot...
aby si si zase nemyslela, ze davam jedlu prednost pred laskou. ale mam taku idealnu predstavu, resp. taky svoj sen: ja ako muz som ochotny makat ako kon aby som zabezpecil rodinu. tak by som bol taky stastny, keby som prisiel domov z prace, tam by ma cakala mila zienka, deticky, sadol by som si za stôl, napapkal by som sa chutneho jedla, oni by sa ku mne pritulili a spolu by sme sa zabavali. trocha podobne to bolo u nas, len moj otec posledne tri roky pracuje v cechach, takze domov uz chodi len raz za dva tyzdne. ale inak bola vzdy taka rodinna pohoda. dufam, ze sa to podari aj mne. no, uvidime.
tak jedine vyucenu nejaku sefkucharku si hladaj...co ty na to?:0)))....
to sa nebojim, ved aj minuly vikend ich robila a bolo ich dost. tam si to ludia bezne robia, nie je to pre nich taka vzacnost. babka robi aj dobre zemiakove placky, teda ona to robi na plechu taku zemiakovu babu, tak sa tomu tam hovori, je to bozske. to vies, ze tam nejem cele tri dni len lokse. napr. slepaciu polievku som v zivote nejedol taku perfektnu, aku ona urobi. moja babka ma len jedinu chybu, to jej stale hovorim. ze mi nevychovala nejaku sirotu, ktoru by naucila tak varit ako ona. tu by som si potom zobral. zeny sice obcas hovoria, ze vedia co to znamena, ked sa povie laska ide cez zaludok, ale to naozaj pochopi len chlap.
vies na co som si spomenula moja mama tiez robila lokse ale take na slano,a my sme ich mali ako deti radi a brat raz chcel zase tie lokse anevedel ako sa povedia a mi ich zapijame cajom tak povedal ze chce TOTO S CAJOM,lebo si nevedel spomenut na slovo lokse....u nas su od vtedy lokse-totos cajom....no len ci cela dedina nepride na lokse a tebe neostane nic...hm...?:0))))........
zanzi ja rada chodim do prace ved chodim este len druhy mesiac bola som 12rokov doma...ale mas pravdu aj u nas je krasne a treba vediet ako nakladat s pracou,neboj si dam pozor aj tak telo ak nevladz tak zacne stavkovat....takze,ja viem kedy dost...
no lokse piect nechcete, ale uz som odkazal babke ze zase pridem a aby bolo pripravene repete. ona nema doma telefon a mobilu sa boji ako cert kriza. preto musim volat takym dost vzdialenym susedom a ti jej odkazu co ma varit. urcite to tam vedia uz cele klacany, ale nevadi, je to taka domacka atmosfera na tej dedine, je tam fajn. ja viem, ze tie lokse, to je strasna robota, ale ked ich do seba sukam, vidim, ako sa babka spokojne usmieva. takze si robime taku vzajomnu radost: ona mne tym, ze ich upecie, ja jej tym, ze mi chutia. mame to tak spravodlivo podelene :-))
jajboli pisala som ti tam vcera tusim...a o unavnom syndrome pisali v utorok v NOVOM CASE PRE ZENY...NAJDI SI TO AJ NA STRANKE www.novycasprezeny.sk natukaj si chronicky unavny syndrom a malo by ti to najst a tam je vsetko pisane o nom...moc ta to nepotesi,lebo pod tym chron.unav.syndromom sa skriva nieco viac...inak dnes sa mam celkom ok...a ty ako sa mas?