Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

mirka ff

schelly ja som tiez uz dnes prispela,je to pekna vec.no a teraz musim poumyvat kuchynsku linku,rano som nasla vysypany kokos,jezis tam bolo mravcov.idem sa hrat na zabijaka.jaj a OHON je asi ozaj v mongolsku alebo je na zahrabany na inej teme.

dr.jajbolí

Ahojte, zúbky sú OK, mostík mi nedala dolu, nechcelo sa jej, že vraj v utorok, tak sa dovtedy pokakám od strachu. Ináč už nebolí nič, okrem mojej hlavy, ale to asi tlak, dnes bude teplo.
No, vy ste šikulky, jedna má narcis na stole, druhá už aj poštu obehala a ja sedím ešte v pyžame. Ale nedám sa zahambiť, idem do sprchy a asi aj na kontrolu, lebo včera tam nebol dr. a vlastne sa mi ani nechce, ešte neviem ani to, čo budem starému variť(ja vylizujem ešte hruškovú omáčku z pondelka, toľko som si z nej narobila a tá sa nepokazí ani o 2 týždne).
Bola som na téme Halóo je niekto asistent? Ak si chcete o mne prečítať, písala som-ja som o.i. aj bambuľka
Tak sa všetci majte a užívajte krásny dník, ešte sa ozvem

schelly

čautee, ako sa mame? Jedina som nezabudla v praci na deň narcisov hehe. Mam kvetinku v pohariku :)) Včera jazda smrti... Taký debil mi vyletel v zakrute do protismeru, skočila som na brzdu a bolo to len tak tak...keby to neubrzdím, tak by som bola na omačku..............

mirka ff

caute.caute.uz som tu aj ja,no zbehla som na postu,pominat korunky.musela som si to tu precitat,ze o com bezi rec.Krisha aj ja by som potrebovala nieco zdedit,po hocikom,som nenarocna,nemusi to byt ani rodina a ani v Blave.hodim si sem novu temu-ze hladam darcu nehnutelnosti.Jajboli a co zubky??

dr.jajbolí

Ahojte všetci, dobré ránko, ja som ešte v pyžame, vy už určite všetci v práci, tak ja teda ustrážim dnes túto našu stránku, ale už musím dnes aj ja niečo podniknúť. No, Mariaa, prekvapuješ ma, preboha ty máš fakt ten syndróm, ja sa nečudujem, máš pomýlený deň s nocou. To musí byť hrozné, keď nevieš spať!!! Mne sa ten spánok upravil. Trápim sa, lebo podvečer som ospalá ale sa premáham a idem spať okolo 23.00, kedy ako.
Tak vás všetkých bozkávam, a teším, keď sa niekto ozve.

[zruseny12]

jajboli,krasny den,ja mam okolo tej 13:30hod.taku krizu padaju mi viecka od unavy...dnes idem skor do prace,nespim uz od 1:30hod.rana,ale vecer som isla skoro spat,vykaslala som sa aj na Ruzovu zahradu...maj sa krasne,ozvem sa az k veceru ak to bude mozne.pa

[zruseny12]

zanzibar,musela som ist nieco urobit a dnes idem skor do prace...prajem ti krasny den...medzi zenami...mas sa ako prasa v zite...:0))))............pa a to je pre vestkych...prijemny den.

dr.jajbolí

No, vidím, že ste všetci zaliezli, OK, dáme si dnes pauzu a uvidíme, čo prinesie zajtrajší deň
Papá, prajem Vám pekný a príjemný zbytok večera a ešte lepší zajtrajšok!

dr.jajbolí

tu som! Čítala som si, čo som zmeškala. Zanzi, ty si taký zlatý, mať takého zaťa!!!!!! Čítam, že aj ty si už kus cesty prešiel, ako OHON, ten zmizol!!Máš aj skúsenosti a máš aj prehľad o tom, čo chceš. OK