Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

Pridávam dnes moje pocity. Práve som dostala menzes a somv práci, nie je to nič príjemné, bolesti ako naozaj, idem odpadnúť, a nemám zo sebou žiadne lieky, čo mi pomôže proti bolesti?? HM??? pijem toľko vody že mi preteká už aj ušami ale iné neviem čo by pomohlo a práca sa mi kopí, nedá sa mi na nič myslieť

schelly

Zanzibar, to čo maš za kolegine?? My čo mame spravcu sieti a vlastne aj opravara počitačov, tak ten sa tu vyskitne raz za 100 rokov. A aj to väčšinou opraví PC cez sieť. Jakto že sa vam to v praci stále kazí? PS Ja som si myslela, že si z Malaciek, lebo v Malackach je jeden podnik, ktorý sa vola Zanzibar. :)

zanzibar

vidim, ze dnes vsetci zmizli, nejako sa skoro nikto nehlasi. krisha asi niekde sedi s tym odbornikom na hypoteky. dufam, ze neurobis nejaku hlupost a nezadlzis sa. dobre si to rozmysli. aj ja sa s vami lucim, ktovie, ci stihnem sa sem este na vas dnes pozriet. tiez sa pre istotu s vami rozlucim, lebo by som nerad zmizol bez pozdravu. vsetci sa drzte, oddychujte, relaxujte, papkajte a trocha aj pracujte. ahojte!

ventil

idem este rychlo makat, tiez dnes odchadzam skor a mam este dost vela roboty. tak sa tu mavajte krasne, ak by sa mi sem nepodarilo uz dnes nakuknut, prajem vam vsetkym peknucky slecny vikend. trocha chodte aj do prirody, ved je to hriech sediet doma na zadku!

zanzibar

babku mam v klacanoch, to je pri hlohovci. zahradu ma velku, samozrejme, ved je to na dedine, vlastne ma tam najskor za domom zahradu a potom to pokracuje sadom a za tym je este rola. tak si asi vies predstavit, ze je tam vela roboty. babka je uz vdova, treba jej pomahat aj ked je stale velmi ciperna a vitalna. a stale sa smeje. ma rada vtipy a vzdy ma dobru naladu. takze sa na nu tesim. neviem, ci hlasili dazd, ale ked sa budete vsetci za mna modlit, tak urcite prsat nebude.

ventil

jeeeej, zanzibar, ty zase cestujes do toho hlohovca ci kde to mas tu babku? citala som, ze ma cez vikend prsat, tak neviem, ci tentokrat nebudes iba v chalupke konzumovat namiesto prace v zahrade. ma ta tvoja babka velky pozemok?

zanzibar

ahojte, na chvilu som sa utrhol, lebo ma caka dnes strasna makacka. robim iba do 12.00 hod, potom letim k babke a dovtedy musim spojazdnit este tri pocitace ktore moje sumne kolegyne dobre rozladili. ale pozeral som sa niekde v tych nasich zaciatkoch a ohon tam predsa napisal, ze sa ohlasi az o par dni, lebo niekam cestoval. tak vydrzte, urcite sa tu objavi.