Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no ja na tvojom mieste by som bola doma,ked mas aj zahradku ci nie?no co uz budemhladat,dalej...ja som dala este jednu ziadost do takeho strijarenskeho podniku,v maji by mali prijimat ale kto vie ci aj mne nieco pride a tam ma byt aj vstupna prehliadka...inak som rozmyslala,ze ked nic nenajdem pojdem sa ucit na rok zdravotnu a dam si ziadost do nemocnice robit...akurat som vstala,lebo som si na chvilu lahla,aj ja budem robit zakusok,ja mam pyskotu rychlu upecenu len urobim na vrch nieco...ja som uz piekla taky zakusok z jablkami nastruhanimi a na to isla cokolada...aj palacinky som take robila a do cesta sa pridavali jablka struhane...inak ako sa mas?
Romana, čo sa stalo? Vyrozprávaj sa, uľaví sa ti!
Sedmikráska:
Buď šťastná v živote Tvojom a nemaj chvíle smutné.
Nech slza v oku Tvojom sa od žiaľu nezaleskne.
Nech nikdy nepoznáš, jak klam a srdce bolí, buď šťastná v živote Tvojom s tým, ktorý Tvoje srdce zhojí!
Krásne narodeniny!!!
No, ja som už končene tu, idem niečo piecť, dostala som chuť na sladké. Do googla som si dala-rýchly koláč a vyhodilo mi to kde-čo. Takže hneď prvý je jablkový a do cesta idú jablká, sranda, idem to vyskúšať. Zajtra bude asi plnené kurča, zemiaky, hlávk. šalát.
Shelly má byť dnes na oslave tých priateľov, čo? Ktovie, čo im nakoniec kúpila?
No, potom sa zase niekto ozvite!
MAriaa, niektoré situácie sú také nespravodlivé, vieš si predstaviť, ako som sa aj ja trápila, ale mňa to už prechádza, celkom by mi už bolo dobre konečne doma, len keby som nebola boľavá a keby tých koruniek bolo viac!
Dnes som hrozne nervozna... Asi explodujem,...kričím, vrieskam... všetko mi vadí asi ma porazí.. pomoc!!!!
jaj, no nekecam a zajtra musim nieco navarit!! tolko slin mi teraz tecie na ten tvoj segedak, ze sa idem zadusit :)
s tym segedinom som to prehnala. prisla na mna taka depka tak som si ho navarila velky hrniec a potom som ho sama konzumovala. bol fakt bozsky, ale ked k tomu priratas knedle, taka si vies predstavit, ze za dva dni som pekne zase opuchla. boze, preco je to jedlo taky strasny magnet? nie je dobre takym, ktori mozu jest co len chcu a vobec im to zdravotne nevadi a ani nepriberaju? ja bohuzial k nim nepatrim.
sa mate, ze segedin, mnam, mnam. Ja dnes len dva hamburgery :( a normalne jedlo som nemala uz asi mesiac, musim kupit velke rzkadlo a urcite nastane dieta :)
VENTIL AJ TEBE,NO A ZANZIBAR SA FAKT NIEKDE OBLIZUJE...:0))).............AJ VSETKYM DOBRU CHUT...
no vidis...vies ja mam jedno take video JAK MNE BUDI MOJE KOCKA...SKODA,ZE TI HO NEMOZEM POSLAT,TAK TO BY SI AZ VTEDY NADAVALA....NO IDEM ROBIT OBED.AJ TEBE PRAJEM DOBRU CHUT K OBEDU...
teraz som si vsimla, ze je cas obeda, to zanzibar urcite niekde u babky poziera tie lokse... aj nam by mohol priniest. este som to take nejedla ako to on popisoval. ale musi to byt dobrota. ja po konzumovani segedinu dva dni mam dietu, lebo som uz nemohla zapnut suknu. takze cez vikend miesto chutneho jedla zelenina a voda.
dakujem mariaa*