Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

syn uz pracuje a je v podnajme,nebyva doma...ja som sa vyucila za stroj.ale nikdy poriadne som to nerobila,ja som chcela ist este dalej do skoly ale ex manz.ma prehovoril tak som nesla nikam...

[zruseny12]

no vies ja ludi striham uz od svojich 15-nastich a mam 40-dcat tak pocitaj aj ja sama sa striham atd.ale mna bolia aj ruky ked ich dviham hore,ale vsetky prace maju svoje vyhody a nevyhody...aj v rakusku ze vraj je to drina,ked cloveku pridelia nejakeho poriadne nevladneho cloveka...no ja za tu zdrav.by som zaplatila 2000sk,ze vraj...a ta nemcina ako pises to su take jednoduche frazi prave na opatrovanie...

dr.jajbolí

Rozhodne na ten kurz chod!!!! To neznamená, že musíš hneď do Rakúska. Nachystaj si "zadné dvierka".Keď ti deti vyrastú, možno sa ti tieto certifikáty zídu. a aj opatrovateľský si urob. Ináč ja mám taký zošit s hotovými frázami, z ktorého som sa učila. A to kaderníctvo ťa baví? Mňa hrozne baví právo a celý život som túžila ho študovať, ale ma nevzali, tak som to vzdala. Vlani otvorili u nás pre stredný vek, ale 1 semester stál 20 tis.sk, no a ktože má na to???!!

[zruseny12]

no je to na rok,ale ja do rakuska nemozem,lebo nemam kde dceru nechat,ale chcela som ist...ze sa budeme striedat z druhom...no na to treba aj nj...ja som sa ucila ale len slovicka,celkom mi to islo,ale ked som vedela ze nikam nepojdem tak som s tym sekla....a teraz som nedavno volala,ze sa tu robia take jednoduche kyrzi z nj na to prave opatrovanie,ale mam ten problem z dcerou a nie je ten kurz ani drahy...

[zruseny12]

nie na 73kg ale este na viac...lebo po rorode som mala 72kg...neviem ci som nemala az 80kg...no nic moc..:0(((.......

dr.jajbolí

Mirkaff, ja som to mala ešte pred niekoľkými rokmi ten púder, ja som to strašne rada používala, ale v obchodoch to nedostať, už ma zunovalo to hľadať, takže používam iné. Dobre urobila, že to kúpila, bude si to chváliť!
Mariaa, ja by som už túžila robiť aj v nejakom butiku, alebo aj kozmetičku, niečo, čo som doposiaľ nerobila. Cítim, že som unavená už zo všetkého a ani rozmýšľať sa mi nechce.
K živnosti musíš mať aj papiere o kurze.A na akú 1-ročnú zdravotnú sa ty hrnieš? Ja mám kurz opatrovateľky a robila som aj skúšky z NJ a ostala som doma. Mala som ísť do Rak.a v ten deň ma záchranka viezla do NsP a odvtedy ťahám PN.