Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

Ušiko, a ty máš koľko rokov? Ja tiež beriem Cipralex a na večer mi napísala Xanax, ktorý som si vzala jedenkrát a prespala som do druhého dňa poobede, takže ho neberiem. Ja sa len bojím, že miesto toho, že by som šla von, sedím za PC. Ešte budem na www.zdraví závislá.Chodím aj ku psychiatričke, ale tá sa ma páta také veci, že mi stojí rozum(aký mám pekný pulóver, kde som ho kúpila, ako sa majú deti, aký parfém používam a tak. Nikdy sa ma nepýta, ako mi je)

dr.jajbolí

Mám kamarátky, ale všetky pracujú a nejako som sa uzavrela, nechce sa mi von, ani obliekanie ma už nebaví, prestala som aj čítať, predtým som veľa čítala, športovala som a teraz, mám panický strach ešte aj vysávať, lebo čo keď ma "sekne"Bojím sa upratovať, zohýnať sa mám zakázané, len kľuknúť si môžem, ale to tiež nemôžem, lebo ma kolená bolia, ja som už fakt na zakopanie. Do toho fúrika, ktorý na výlet bude tlačiť Zanzibar, si sadnem asi ja a nie Mirka ff, vieš, ide sa na Duchoňku(hihi)!

usiko

jaja, hej, so mnou si pises.....
Dr. jajboli......no...vies, ja som brala cipralex al len tyzden, lebo sa prejavilo par veci, co sa mi nepacili...tak som vysadila, vies, nemam depresie stale, ani casto, len niekedy mam pocit, ze je cele vsetko nanic.....nic ma dobre necaka, skryla by som sa do mysacej diery a tak.....ale ked sa vyspim je to lepsie....alebo o par hodin je to uz ok.....alebo naopak, rano vstanem uz s takym pocitom....vies, ja to nechcem uz riesit tabletkami, nejako by som chcela na sebe popracovat, chodim k psychologovi a je to omnoho lepsie...a citim, ze ked budu dni slnecnejsie, tak to bude fajn...tak ja tu obcas napisem, ak mozem...a postazujem sa....pocitam a uvidim..

dr.jajbolí

Mám toľko rokov, ako tvoja svokra, mám manžela, dve deti, všetci pracujú, syn v NR, manžel je vorkoholik, dcéra nebýva s nami, tiež pracuje, voláme si aj niekoľkokrát denne, ale ja som bola zvyknutá pracovať s ľuďmi a teraz mi chýbajú, ešte že vás tu mám. Keď ma aj niečo bolí, komu sa mám posťažovať? Psovi? Ten si ma síce vypočuje, mne sa uľaví, ale niekedy je dobre, keď ti dá niekto aj odpoveď, a to ste vy všetci, ktorí mi tu pomáhate!!! Ďakujem vám za to. Keď ma prepustili z práce, mala som neskutočné depky, tie sú už preč, vďaka vám. Tu sa aj zasmejem a tak. Lenže ma oči bolia, čo ešte aj neskoro večer čumím do PC

jancecka

To je strašné, ešte som nič dobré od lekárov nepočula v poslednej dobe a vidím, že ani tebe priveľmi nepomáhajú. Mamine tiež chronicky sekáva a operáciu odmieta ona, vraj je možnosť ochrnutia. Si sama? Koľko máš rokov ak smiem vedieť? Nechceš nikoho? Alebo naopak? Prepáč že sa vyzvedám, a čo kamarátky?

dr.jajbolí

Jarnú únavu? Tú mám potom asi stále, ja som doma, teraz nepracujem, od októbra som PN,ale mám únavový syndróm, myslíš, že tá hlava z toho bolí? A ja aj viem, čo mi je, kedže som vždy sama, zbadám na sebe všetko, ale za to nie som hypochonder, aj keď niekedy to tak aj vypadá. Mám panický strach z bolesti!
Keď ma sekne, chcem zomrieť, ukrutné bolesti prežívam vtedy a neviem vtedy ani len prstom pohnúť, lekári s tým nič nerobia, len pár infúzií a odchod domov z nemocnice, vraj môžem hocikedy ochrnúť a operovať mi nedoporučujú. Nečuduj sa, že si každú bolesť všimnem, mám na to čas.

jancecka

Ďakujem veľmi pekne a nemáš jarnú únavu? Máš podobné symptómy ako moja mamina :D ale ona je aj hypochonder, ale to bez urážky, nenarážam na teba :D

dr.jajbolí

Jáj, asi si musím ľahnúť, tabletka na hlavu mi nezaberá, oči mi slzia idú mi vypadnúť a je mi na vracanie, asi to bude migréna, alebo čo do čerta? No, teraz svieti slnko, akoby ho platili! Typický APRÍL.
A kde sú zase ostatní? Ventil!!!! Halóóó!
Jancecka, som rada, že noc bola lepšia, s tými lekármi som nebola, včera mi to nedvíhali a dnes mi nie je do rozhovoru, ale tie Dg. som si vytlačila a spýtam sa, OK? Priateľ je jeden urológ a druhý onkológ.