Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

jajboli,ja som si potrebovala aj tak zistit ci vobec mozem pracovat atd.nemozem vela veci robit,ale ked sa vyspim a som fit tak zvladnem,len su prace co uz nevladzem robit v kuse 8hod.a este ako tu dvihli normu tak som bola hotova tam jajcia aj zdrave zeny a co take ako my...a nikto ta nepochopi,i ked sami tym presli ako som pocula nie kazdej zene sekne kazda robota...no necham to tak,ja sa budem snazit hladat dalej...svet sa preto nezruti...JA S TAMADE ODCHADZAM S CISTYM SVEDOMIM...LEN MA TROCHU TO STVE,LEBO JE TAM TAKA PRACA KTORA MA VELMI ZAUJALA.../trochu sa mi zase nieco zhorsilo tam,/po zdravotnej stranke/lebo to je sedave zammestnanie,ale vsade su nejake vyhody a nevyhody.A este som rozmyslala,ze je to iba na dohodu a ja si tam predsa zdravie neznicim a ked budem musiet ist na zmluvu tak nebudem vladat ani tolko,veduci mi povedal,ze:on by ma zobral na zmluvu,ale ci mu nebudem hnad marodovat,a ja mu to nemozem zarucit...no robia si z nami co chcu...:0((((....NEVADI IDE SA DALEJ....PRAJEM TI KRASNU SOBOTU U NAS JE ZATIAL TAK VSELIJAK...

[zruseny12]

jajboli,mna to stve,ze som zase narazila na firmu kde si neocenia pracu cloveka,ale to je bezne vo firme...a dnesnej dobe...a este tam su take veci ktore sa mi tu nechce rozoberat...len tolko,ked pamatas pisala si,ze je to svinstvo davat dohody tak je a velke...ale vsade tak tu zamestnavaju...a zakony by mi neboli na nic...k comu by mi boli...pojdem dalej a budem hladat dalej...pekny den prajem.pa

dr.jajbolí

Prečo? Ublížili ti? Napíš kľudne, možno ti budem vedieť poradiť, mám naštudované zákony! Nebuď smutná, Píš, uľaví sa ti!!!

dr.jajbolí

No toto! Nikto tu nie je! Čumíte do správ a tešíte sa, že je konečne piatok, však? Dobre, ja vám to prepáčim, oddychujte, relaxujte!
Mariaa, čo sa stalo, niečo nepríjemné v práci???!!!
Ja som mala dnes migrénu ako ďas, len prednedávnom mi to prešlo, tak som si sem zase sadla, ale keďže tu nikto nie je, tak idem k TV ale neskôr aj tak mrknem. Papá všetkým!

[zruseny12]

Ahoj jajboli,mala si pravdu s tou pracou,je to poriadne vykoristovanie...a este s clovka urobia lenivca...:0((((..........praca na dohodu je velka spinavost...

usiko

Dr. jajboli,
mam 29, skkoro 30 rokov.....zivot pred sebou, teda, jasne, nemam dovod mat take pocity, lebo mam fajn pracu, zarabam tak, ze mi to staci na veci, co potrebujem, mam kde byvat, mam milujuceho priatela...ale aj tak to obcas pride....a je to hnusne....mam naordinovane urobit si na kazdy volny cas aktivity, aby som neroznyslala nad somarinami...zabera to, ale aj tak to niekedy nevyjde....

dr.jajbolí

OK, keď ste všetci zmizli, idem aj ja!!! A NEHLADAJTE MA!!!! Nechali ste ma tu samú a to preto, lebo som vás pochválila a ďakovala, ako mi je s vami dobre, tak sa majte!