Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
:D , macicka totiz aportuje fixky a stale nam ich nosi- az je s tym niekedy otravna :D dnes sme ale spali o hodinu dlhsie a ona sa uz chcela hrat :( najhorsie je ze jej nemozem ani vynadat, lebo ju tak lubim :D no namalovala ma teda dobre :D
oprava-chcela
shagya, aj mne zomrel pred mesiacom psik, sice skor pes, lebo to bol velky psisko, ale mal 10 rokov, tak si vies predstavit, ako sme vsetci nanho boli zvyknuti. prve dni boli tazke, ale zivot je uz taky, ze nas obera aj o tych, ktorych mame radi. tak nesmut, alebo ako to inak nejde, trocha si poplac. nic ine sa urobit neda.
tak ja ti tiez prajem vsetko len to naj...aby ta obchadzalo vsetko zle a choroby a mala si stale stastie...
sedmikraska,ta koca ta chcala asi nalicit aby si bola pekna,nie?ale sa jej to nejak vysmyklo z ruk...a namiesto toho ti ublizila :0))))......
sedmikraska, prajem ti vsetko najlepsie a najkrajsie k tvojim narodeninam, posielam ti po vetriku pusinku a urcite si dnes strngnem na tvoje zdravie. neboj, narodenin este bude, urcite ich oslavis.
tak mne dnes zomrelo morkse prasa...mala len dva roky takze netusim preco...co uz...
tak mna rano zobudila macka tak ze mi vrazila fixku do oka a tiekla mi aj z neho krv a typujem to na krasny monokel, dalsi vikend travim v praci a to mam dnes narodeniny a ziadna oslava sa nebude konat a ja si na tento den tak potrpiiim :(
jajboli,ja by som radsej pracovala,a invalidny dochodok?:0(((....lekarka mi povedala,ze nemam este narok a ani nemam zapisy o marodkach vies,lebo ked som bola nezamestnana tak som bola doma,a ked mi bolo velmi zle tak som bola rada ze zijem a nie to sa teperit este aj k lekarke,a ja som vedela co mi je a ked mi zasa bolo ok tak na co za nou ist,a mne by prospelo pracovat...mne o to ide...je to tazke vysvetlovat...mne vcera bolo tiez na nic...no co uz...dnes mi je celkom ok,a rano som preto tak skoro vstavala,lebo vcera som isla spat okolo 20:30hod.tak som bola vyspata...u nas je tak vselijak...
Ahoj Mariaa, vidím, že si ranovstajko. Netráp sa moja, ja by tom na tvojom mieste asi hľadala možnosť invalidity. Veď si chorá, máš toho toľko, mala by si nad tým uvažovať. Ja to asi tiež tam ťahám, ale neviem, vyjde mi tak 35 % a to nie je bohviečo a aj to ma štve, že ani nie na tú Dg, na ktorú trpím ako kôň. Nechápem zákony. Je to kruté, ale Rómovia sú všetci na inv. "vraj-Ja som debil..." nemóžem pracovat!!!! Mám epilepsiu, a tak, no chudáci!!!!
MAria, určite sa dnes ešte ozvem.
Včera mi bolo na figu, aj dnes je u nás slniečko a dusno, fuj, už ani to nemám rada.
A ostatní? Kde sa zašili? OK, dáme si oddych a v pondelok to dobehneme.