Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

ja mam tiez takeho druha, co vela toho nenahovori ,ale ja ho niekedy do toho donutim:0)))...aby sa so mnou rozpraval a tiez je vorkoholik...:0(((....niekedy mi to velmi vadi...lebo by stale len pracoval,ja sa smejem,ze je zamilovany do sustruhu...alebo CNC-STROJA.ON PRACUJE V CZ...RADA BY SOM BOLA KEBY PRACOVAL NA SK....

dr.jajbolí

No pardon za chyby, ale keď sa snažím rýchlo a potom si to len všimnem, keď to odošlem, ale vy viete, o čo ide, keď je aj chyba, takže nemusíš ani ty Mariaa písať opravu.
Môj syn býva v NR v podnájme v garsonke za 6000/mes. Hrozné. A u nás stál 1 izb. byt pred mesiacom 350 tis. dnes 550 tis-650tis. Sk

[zruseny12]

jajboli,druh tiez velmi neuznava PC,lebo ze vraj tych ludi nepoznam tak ako si s nimi mozem pisat...a ze som ich nikdy nevidela...nie je na tom sam tvoj muz...s takym nazorom...boze ja som plno veci vyprala a zacalo prsat...kde to budem susit...:0(((.......

dr.jajbolí

Manžel je frézar, ale vie aj na sústruhu, aj na horizontke, či ako sa to volá a vlastne nie je stroj, na ktorom by nevedel. Robí vedúceho v jednej prevádzke, kde robia stroje , také do závod. kuchýň. Tu robia jednu časť, v inom meste inú, potom to vezú do ČR, tam to skladajú a vozia do Nemeska. KOnkrétne také miešacie či aké stroje, čo mieša cesto, aspoň si myslím. On toho veľa nenahoví doma, musím ťahať každú vetu

[zruseny12]

on je asi v trojke,a plati necelych 2000sk,a je v jednej izbe...ale mal prist k nemu niekto...tak neviem...o u vas je to drahe...

[zruseny12]

sak to tak chodi za dobre dobre necakaj...a pracuje aj v tom obore?a kde v akom podniku?tak bavime sa o tom,lebo viem o com hovori...ja dodnes si pamatam s coho sa sklada sustruh atd.ale to je mi na dva veci...ked neviem na nom pracovat nas majstri hodili do vyrobi a oni si robili fusky...a asi vies ake...ked tvoj manzel to ma tiez...aj z dreva sustruzili vseliake veci...ja sa o vela veci zaujimam,len ked teraz to zdravie nesluzi,inak pracovala som aj pri ovciach jazdila som na traktori...no vela toho robila som...aj obklad pod linku do kuchyne som davala...

dr.jajbolí

Ľudkovia, ten zákusok je ozaj fajný! Nejako nechce vychladnúť, tak som ho jedla ešte letný. JA som do neho postrúhala aj citr. kôru.
Môžem sa opýtať, v akom byte býva syn, koľko izb. a koľko je u vás podnájom? U nás pýtajú za 1 izb 5000-5500/mes.

dr.jajbolí

No tie frázy sú zamerané práve na to opatrovanie. Sestru mám von, a ona mi dala zošit, z ktorého som sa učila a kolegyňa chodila teraz na kurz a prefotila mi to, čo sa tam učili a je to presne to, čo mám doma.
Tak vy s druhom máte aspoň spoločnú tému, ale ja!!! Ja somz a PC, čo mu už vadí a on nikdy nie je doma, stále niečo robí niekomu a nič z toho nemáme, len ďakujem a niekedy ani to