Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

ja som pri synovi pribrala z 58-59kg na 73kg,nenormalne som pribrala,mne chceli dat na diety....ale potom som schudla v pohode naspet,behavala som s kamarat.a pri dcere som priberala tak akurat,ale mala som vela pohybu a vela som pracovala pri nej aj skrine dvihala,akj rylovala,vsetko co sa dalo som robila...lekar ma chvalil ze priberam ukazkovo...no, ale potom som aj ochorela postopne...

dr.jajbolí

ahoj mirka ff, ja som v tehotenstve pribrala 7,5 kg a nemala som žravú nemoc. Mala som stále chuť len pri synovi na husaciu pečienku a pri dcére na broskyňový kompót. Nič iné. Po pôrode som hneď schudla a váhu som si dlho držala na 49-52 kg. Teraz ma je dosť. Ale ja som po hysterektómii(všetko mi vyhodili, mala som údajne rakovinu v počiat. štádiu) a potom som pribrala 10 kg, no samozrejme, že nevážim 62 ale ešte o 13 kg viac. Ako som doma, mám málo pohybu, nikde sa mi nechce a už ani nejako nevládzem. Bedrové klby mi idú rozpadnúť, čičo.

[zruseny12]

takto urcite nezmenim kazdy je na nieco...ja sa zase nerada hrabem v papieroch i ked nieco ovladam,ale mna toto zasa nebavi...kazdy sme iny...ja ludi len tak neodsudzujem to uz musi byt aby som na cloveka krivo pozerala/iba v tom pripade ked mi ublizi ma smolu u mna...inak nemam preco odsudzovat ako to robia niektori/ja momentalne mam uvarenu kavu tak pijem a som na PC,a este som dala prat,ale neviem ako sa to bude susit...aj ja uz rucne neperiem odkedy mam zdr.probl.ani mi to lekar nezakazal,ale vysavat musim,ja som na kolenach ked vysavam,tiez zohnuta moc nemozem byt...:0((((.....

mirka ff

baby dnes sme boli v Trencine na tom zahradkarovi,na vystave,no a bolo tam ze taky ako puder,len sa to vola Egyptska hlina.uz ste o tom poculi.normalne tam nalicili s tym baby,keby ste videli moju svokru,boze ta take veci zerie,no a ona za to dala 550sk.uz ste sa s tym stretli,moj muz si z nej robil sou ze da take peniaze za postruhanu tehlu.HA-HA

[zruseny12]

takze by sa neoplatilo ani sadit,lebo by ste sadili pre nich...ja mam tiez uz urobeny zakusok aj zmrzlinu som robila,ale pozeram,ze sa pocasie nejak zmenilo...nie je pocasie na zmrzlinu...ja som robila ako minule tu penu a banany,dcere to tak chuti...vies nad cim som rozmyslala?ze by som si urobila zivnost a robila pojazdnu kedernicku,len asi treba byt v obore vyucena,alebo aspon mat nejaky kurz,ci aj tak by mi dali zivnost na kadernicku?musim tam zavolat ake su podmienky ty nevies,nahodou?

dr.jajbolí

No a ja, vieš, keď mám problémy s chrbticou, nemôžem sa zohýnať, zakázal mi lekár vysávať a robiť na zahradke, v rukách prať, proste robiť také veci, kde musíš byť naklonená,
Ja som nikdy ani nemala vzťah k záhradke, keď mám byť úprimná, len tak-na piknik a pod. Som skôr na umenie.Bola som huslistka, klaviristka, trochu gitara, bicie, syntetizátor a pod.Teraz hrám len občas, lebo na sídlisku sa to veľmi ozýva. No a radšej sa hrabem v papieroch ako fyzicky robiť.
Ale nemeň prosím ťa názor na mňa za to, že nie som taký fyzicky zdatný človek. Ja som vyrastala v meste a nikdy sme nemali zahradu.

mirka ff

caute vsetci.sak nie a nie sa sem dostat.Sedmikraske prajem vsetko naj,nech si stastna a zdrava.snad ti ta macicka naozaj nesposobila monokel,pekny darecek,ale sak taky maznacik-to jej musis prepacit.no a uz mam vsetko nakupene aj na zajtrajsi obedik-SEGEDINSKY,to sa budeme teraz prezierat my,uz to vidim to funenie.a ako vikendujete osobky?zanzibar je v klacanoch,zerie lokse,tak len nech pekne priberie,nech sme v tom tuku neni obalene len my.boze baby aj vy ked ste boli tehotne tak ste tak divoko priberali?

dr.jajbolí

Ďakujem, mám sa dnes celkom v pohode. Už som napiekla, len čakám, kým vychladne, dala som tam aj hrozienka, tie ľúbim a potrela som marhuľovým džemom + čokoláda. No, máme záhradku 8 km od miesta trv. bydliska, predtým bola nádherná-skalka, ciely štrk, hojdacia lavička, chatka, a sadievala som tam, ale Cigoši nám stále všetko pokradli, teraz je už dosť zanedbaná. Nič tam nesadíme, Máme len vinicu a tú chatku a pár stromkov. Plot, lavičku, proste všetko, čo bolo zo železa a z dreva, pokradli, banda jedna. Elektrinu, resp. celé vedenie, lebo tam bol medený drôt, takže tam chodí len manžel kedy tedy, a ja vôbec, len keď varíme guľáš, alebo máme "nejakú akciu"