Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Ahoj, vidím, že si bola na tých témach teraz, ako ja, asi sa nudíme. No vitaj na AHOJTE. My sme tu dobrá partia a tešíme sa každému novému človeku. Riešime všetko spoločne a ideme aj na výlet všetci. Tak "vitaj v našom klube", predstav sa nám, odkiaľ si a koľko máš cca rokov.
ahoj jajbolí ja som tu, sice ma nepoznaš,ale ja som čitala par tvojich prispevkov a mame dost spoločneho.sem tam sa na nich aj pobavim
Halóóóóóó, je tam niekto???????
OK, a ja skočím asi k mamke, odnesiem jej zákusky, aspoň si zdvihnem zadok konečne z bytu.
Papá, maj sa pekne!
no s tou dobou to mas pravdu,bola lepsia v nas prospech...aj s tym dietatom mas pravdu...pa-ozvem sa az to bude mozne.
nie ale je vlhsi vzduch a pomaly schne a mam toho vela a aj na balkon nam prsi...mam aj susiak je plny od vcera,ale tak pekne bolo a nam svieti slnko na balkon tak hned jedno vesam druhe davam dole tak sikovne...no nejak poschne,planujem kupit este jeden vesiak,ja z druhom chodim nakupovat,a ked mi bolo velmi mizerne nemohla som ist ani na nakup tak siel sam,alebo s dcerou napisala som im zoznam...a nakupovali s tym ja nemam problem aj len tak mi skoci na nakup ked potrebujem na rychlo ked je doma...no je mi luto,ale budem musiet koncit,lebo dcera chce PC...tak sa maj krasne ja idem si dat zakusok a povysavat...a este sa pozriem na Skaredu Bety...pa
Idem si zapáliť po tom fajnom zákusku a o chvíľu som späť, ty choď zatiaľ vykvačiť prádlo.
Ano, má priateľku, konečne si aj ona našla prácu, lebo ona ešte nemá prax, tak sa jej ťažko hladalo. BAbička nebudem. Práve dnes som sa pýtala dcéry, či ona ešte nehodlá mať dieťa, lebo všetky jej kamarátky dookola začali rodiť.JA by som už ani nedbala. Ale teraz je fakt ťažký život, žiadna istota, peňazí málo. Teraz aj dieťa je luxus.Dcéra býva tiež v podnájme ale tu v meste a má už roky priateľa, nežijú spolu, lebo on nie je odtiaľto. No, čo na to povedať. My sme boli asi iní, ale aj doba bola iná a lepšia
títo chlapi sú asi všetci rovnakí!!!! Len to je OK, čo oni robia! Ale neva... ja som si už zvykla. Ja s ním nerada ani nakupujem!! Šomre, to je načo, a to načo a máš na to? Jaj, som zada, že aspoň tu mám priateľov.
Máš sušiak na prádlo? daj do izby, do kúpelky, po radiátoroch, ale ono to keď aj prší, isto je teplo. Ale u nás neprší, trochu je pod mrakom. Podľa mňa to daj von, keď prestane pršať! Veď to nie sú také dažde, že na celé dni!
NO TU STOJI 1IZB.OKOLO MILIONA,ALE V PO,TAK ON MA CO ROBIT LEN NA BYT KOLKO MUSI DAT...A MA UZ AJ NEJAKU KOCKU?NEBUDES BABICKA?