Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
tak dobru noc a dobre sa vyspi...pa
ahojte vsetci... teda o chvilu vam poprajem dobru noc, lebo som po nocnej a chystam sa do postele. Nova praca a teda postup na lepsie miesto mi sice vysiel, ale ten moj fesak sa vcera neukazal, z coho som bola dost sklamana:-((A som smutna z toho, ze ho uz asi ani nestretnem, ale tak nemozem mat vsetko naraz:-))prajem vam prijemny den
jajboli pisala som ti aj na temu:Bolesti chrbtice....
vies jajboli,ani tu ludia nemaju radi ked niekto je mudrejsi ako oni...tak ako vsade.Mne sa v piatok stalo toto,preto som bola nastvana:kedze nemozem robit pracu jednu tak mi veduci povedal,ze mi da inu...lebo ja som uz chcela ist prec s tej firmi...aby ma len tak nepohadzovali...lebo fakt ja si palec necitim a vela veci robim sak to poznas a celu ruku mam oslabenu...tak som sla na inu pracu a ta mi bodla,dostala som sa do nej dost rychlo,lenze hned na druhy den uz prace nebolo tak ma zase dali na tu predtym,od ktorej ma bolel palec...tak som to robila,v domienke ze to je len docasne...a oni sa rozhodli bezo mna,ze ma zse daju na nieco ine a nepovedali mi to.../na tu pracu nikto nechce ist tak strkaju tam len ludi na silu/a ked sme prisli na skolenie,tak som sa dozvedela o co ide...tak som hned povedala,ze to robit nebudem...ze sa budem zbytocne skolit...a jedna mudre osoba sa ozvala,ze A PRECO STE TO NEPOVEDALI UZ VCERA BLA BLA...A CO SOM MALA HOVORIT KED SOM BOLA POSTAVENA PRED HOTOVU VEC...no a ta zenska,este potom dodala TU SI CLOVEK NEMOZE VYBERAT PRACU...a pri tom som pocula od veduceho,sam mi to povedal prave o nej,ZE AJ JEJ NESADLA KAZDA PRACA VO FIRME...TAK ASI TAK....A TAK SOM POCHOPILA,ZE SA NEOPLATI TAM VOBEC CHODIT,ESTE KED SOM DOSTALA VYPLATU...LEBO KED MA BUDU TAKTO POHADZOVAT TAK TEN DEN JE V CUDU A NIC NEZAROBIM...veduci mi povedal,ze som UNIVERZALNY CLOVEK-POTOM KDE JE OHODNOTENIE?BUDEM ROBIT ZADARMO,TAK SA CENI UNIVERZALNY CLOVEK?CHcela som ti tym povedat tolko,ze ludia su uz taky neznesu ked niekto je lepsi a sikovnejsi...a terajsia doba je len pre falosnych ludi,zabudaju co bolo predtym,sami nie su o nic lepsi a idu kritizovat inych...a o tom by som mohla pisat romany...clovek moze byt cely z porcelanu alebo zo zlata a tip top,osprchovany i100x denne a ked bude niekomu smrdiet tak ta sprcha a ni nic ine mu nepomoze....neviem na co sa hraju ty na tej teme...ale kaslime na nich,,,nech si ulavia...prajem ti krasny den...ja si myslim,ze oni citaju temi aj ine a potom si k cloveku dovoluju,lebo mi tu srandujeme a nevedia co sa tu vobec deje...precitaju si posledny prispevok a s toho potom usudzuju...ber ich cert...prepac za chyby ak nejake mam,lebo nebudem to kontrolovat...
JAJBOLI,NAPISALA SOM TI NA TEMU SPRCHUJETE SA KAZDY DEN,LEBO SOM CITLA TIE VASE DISK.NO NIC MOC AKY VEDIA BYT LUDIA NEPRIJEMNY....A TAK SOM SI UVEDOMILA,CI TAM ESTE POJDES TAK SI TO CHOD PRECITAT...
KEBY MI PRAVE BOLO OK, AKED NIE TAK AJ JA BY SOM SI SADLA DO TOHO VOZIKA,NO CHUDAK ZANZIBAR TOHO BY SME ZNICILI NACISTO...:0))))....
ahoj.jajboli a vsetci...no ja som vcera uz sa k PC nedostala,tak som sa strihala a farbila si vlasy a este nieco porobila...inak u nas muselo celu noc prsat alebo niekde dalej od nas lebo ide dvihnuta rieka-hladina rieky stupla...ako sa mas ty jajboli?ako si sa vyspala?CO TY S TYM VYLETOM TOLKO NARABAS TO FAKT BY SI ISLA?LEBO JA TU PISEM,ZE ANO ALE NEVIEM CI BY SOM BOLA SCHOPNA PRAVE VTEDY KEBY TREBALO IST,ALE PRECO NIE KEBY TO BOLO REALNE...
Halóóóóóóó´! Za ste všetci zalezení! Určite všetci čumíte do TV a pcháte sa, no ale toto. Alebo že by som už aj ja mala ísť od PC preč?Ešte chvíľočku tu budem, tak sa k sakru niekto ozvite!
vitaj, aj ja mám toľko. Aké máš problémy?Samozrejme okrem hysterektómie a žlčníka, o tých viem
ja som z PN zapad.kraj,mám 52rokov a podobne problemy ako ty