Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

Čo baby, už ste po kávičke? Ja nepozerám TV, idem do vane, takže sa neskôr ohlásim. No, som zvedaví tá Mirka ff čo pojedla, chúďa!Na ten výlet potom ako pôjde -hihi
S tým výletom sa len bavím, ako sa poznám, určite by som nikam nešla, ale sranda musí byť, aj keby nebolo čo jesť, ta né?

[zruseny12]

no,nerada zehlim, :0((((....ale musim,lebo aj tak len na mna to caka...ja toho nemam vela same nohavice....ako si sa vyspala?

krisha

mariaa, neprides zehlit aj ku mne??? Mam tam taku mensiu kopku a ked vidim ako nadherne je vonku a ja mam taky neporiadok v byte...

[zruseny12]

ja som pozerala na Policajnu akademiu ||,padlo to cloveku vhod...teraz davaju nejaky film podla skutocnej udalosti,tak zase pozaram...a za chvilu idem zehlit...

dr.jajbolí

No na môj dušu, Mirka, ty si sa určite prejedla segedínskej kapusty!!!!! Priznaj sa. Potom stačí nejaký mak, papriku, uhorky a záchvat je hotový!!!! Áno, mala som problémy so žlčníkom, viem, aká je to bolesť. Moja mama si napr. prikladala teplú žehličku na to, a hovoria, že si treba sadnúť do vane a napustiť čo najteplejšiu vodu a sedieť v nej, No ale v tvojom stave by som ti to asi nedoporučila. Daj si nejaký pankreolan, alebo radšej si skoč na pohotovosť. Ty si tehotná, nemôžeš hocičo užiť. Ľahni si, zabaľ sa do deky a potom sa ozvi, ako ti je, papá

dr.jajbolí

Ahojte, no ja som neskoro vstala( o 9.00 hod. Bola som dlho hore a potom som sa ráno o 5-tej zobudila, nuž ale na čo by som tak skoro vstávala, nie??!!
Mariaa, idem si prečítať, čo mi tu odporúčaš, ale jedno je fakt, včera som sa trochu na tom sprchovaní bavila, ale potom ma jedna naštvala, sopľaňa jedna negramotná.Hneď sa ozvem, akonáhle si príspevky poprečitujem. Na Neustála ospalosť už ani nechodím, lebo tam som si s tebou písala, a sem sme sa presídlili, je to tak? A ktovie, ako je so Silvinkou, či jej je už lepšie, vieš tá Janceckina švagriná. Včera nebola vôbec na nete.
Chápem tvoje pocity z práce. Ja by som to asi psychicky nezvládala, čo s tebou robia. BAnda jedna. No, idem si to čítať a ešte sa vrátim. Papá zatiaľ