Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

To ti vlahoželám. Keby už aj mne niekto ponúkol konečne "postup"....., tak by som sa tešila. Teraz sa však teším aspoň z toho, že som si vás tu našla. Mám pocit, akoby sme sa tu všetci poznali už roky.

krisha

hej, to mi hovoria vsetci a v robote mi tiez praju. Zmluvu budem mat pisanu tak, ze keby nieco, mozem sa vratit na povodne miesto.

[zruseny12]

sak prave,musis pozerat aj tak ako pises,casom si zvyknes,ale jasne,ze ti to stale vyri v hlave je to normalne...lebo,ta caka nieco nove,novy kolektiv a tak....nejak to zvladnes, neboj...:)))).....

krisha

je to v ramci jedneho podniku postup na lepsie miesto.je to moja prva praca tak sa mi neodchadza lahko a mam velmi dobri kolektiv, tak mi bude aj smutno, ale zas keby som na tuto nvu prilezitost mala pozerat takto, nikdy by som nepostupila

[zruseny12]

to je normalne,ze clovek ma stale v hlave take veci,ked ho nieco nove caka...a bola by o nieco lepsia ako tato?co teraz mas?

krisha

celkom fayn, ale stale myslim na tu novu pracu, tak som tak cudne nervozna... Aj ja nerada zehlim, myslim, ze to este pocka, vytiahnem bicykel a idem za prirodou:-)))