Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

trdlo32

mam pocit ze sa mi ruca cely svet a ze nic nefunguje tak ako chcem a vzdy ked sa nieco pokazi stracam chut snazit sa o cokolvek ine... vsetko su to drobnosti, problemy za ktore by ini ludia platili, len aby mali len tie, no napriek tomu ma to neskutocne ubija a nicia stracam sa v tomto svete.
vyzalovala som sa a nie je mi lepsie :))

krisha

nie sef! Je to chalan, kt som obcas stretla v praci, zo zaciatku som si ho nevsimala, neskor som zachytavala jeho pohlad, usmevy, par krat sme prehodili niekolko slov, ale zda sa mi, ze je to taky hanblivejsi typ. No a naposledy, myslim, ze v stredu, ked sme sa stretli, zase sme sa rozpravali, odisiel, ale hned nato sa opytal, kedy robim, ja som povedala, ze v sobotu a on, ze ma pride pozriet. Tak velmi som sa tesila. Nemam problem bavit sa s chalanmi, ale s nim je to ine...Mam mu dat telef.cislo? Nebude to take stetkovske?

dr.jajbolí

Ozaj, ten čas pred PC tak uteká, veď musím do tej vane a tiež si rada pozriem zmenáreň, tak sa zatiaľ majte, papá neskôr

[zruseny12]

sak uz to robis...a ake este chces, ten nos ?tak ja som tiez len laik na PC,tak sa ucim som samouk..:0)))).....a niektore pismenka som si nejak zafixovala napr.A si mylim z E.A NAMIESTO A PISEM E...JA POJDEM ZEHLIT,LEBO POTOM IDE ZMENAREN A ZOZNAMKA....TAK SA ZATIAL MAJTE KRASNE...PA

dr.jajbolí

Krisha, ak si mu "vpadla"do oka, on sa určite objaví, neboj. Zanzibar bude žiarliť(hihi). A ten voľakto ti má byť šéf, alebo som niečo prehliadla?
Mariaa, nuž takéto znaky :)))... a ((((

krisha

dakujem...Vcera mal prist za mnou ten chalan, co mi je veelmi sympaticky, tak som bola mierne sklamana, ze neprisiel, ale zas clovek nemoze mat vsetko. No myslela som, ze po casoch smoly sa konecne zacina darit nielen v pracovnej oblasti. Urcite viete, ako to myslim