Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
som si ista, ze nema nikoho. Ako pri ostatnych chalanoch nemam problem, ale tento mi mota hlavu:-)))Viem co je to ostat sama doma, ked ti robi spolocnost tv alebo PC. Ja som v Ba na byte sama a kedze robim na smeny, malokedy maju na mna kamosky cas, pretoze vacsina robi osmicky-takze maju volno cez vikend a ten mam ja volny len raz za mesiac. Este, ze mam perfektnu susedku na materskej, tak jej obcas strazim drobca, alebo sedim pri kavicke.
Pravdaže som behala, keď tu nikto nebol a mne bolo smutno, lebo ani doma nebol nikto, ešte ani môj pes. Dnes je iná doba, ako za mojich čias, takže v pohode-daj mu číslo pre prípad, ak by niečo "potreboval" s úsmevom a povedz mu kľudne, že ťa poteší, ak zavolá. S tým nič neskazíš. Ale keď sa ti bude zdať, že nie je veľmi... čo ja viem, ak sa nebude chcieť veľmi vykecávať, zrejme má potom niekoho. Uvidíš, podľa situácie..
A nie je potom vylúčené že je homo
teraz som sem pozrela a sa mi zdalo, ze po inych temach behas:-))) Bolo super, teplucko, zastavili sme sa aj na kofolke, pokecali... A nebude to take vtierave? Myslim, davat mu cislo...Ale asi budem musiet, pretoze, ked ho do konca mesiaca nestretnem, uz sa nestretneme nikdy:-((((
Krisha, a ty nevidíš, že ja som tu v kuse? Ako bolo vonku? Nestretla si ho? O.i. Ak si bude pýtať t.č., daj mu
cafte, prave som sa vratila z vonku, bola som prevetrat bicykel,tusim ste vsetci zalezeni:-))
Jéééééééééj, ventilko, ahoj, písala som ti na e-mail. Dnes más aký deň? Ešte si tu dnes nebola, tak čítaj. JA počkám.
Ahojte, asi všetci pozeráte Elán, nevadí, aj ja som tu len na pol oka. Snáď zajtra sa postretáme, papá všetkým
ahoj! kde sa tulate?
jajboli natukaj si na stranke www.novycasprezeny.sk vapnik a telo...
trdlo,mne tiez nepomaha,ked niekomu nieco poviem,lebo to sa musime snazit sami o to nejak to zvladat...lebo inak nam nikto nepomoze...skus sa inak na tie problemi pozerat....