Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

zanzibar

krasavice, strasne rad by som tu s vami klabosil, ale zatvaraju sa mi oci. som strasne utahany, este som cestou aj vymienal koleso, lebo som mal defekt. je vobec neuveritelne, ze v nedelu vecer zapnem pocitac, to sa mi uz davno nestalo, je to len a len kvoli vam. ahoj zajtra a dobre sa vyspinkajte.

zanzibar

lokse boli, mast som nedoniesol, lebo babka ma taku trocha slanu aj s oskvarkami, velmi dobru, ale na ekzem sa to asi nehodi. a ventil to chcela tusim na ekzem. tak si musi vytopit sama, ved ju budeme navigovat. uz tu dostala nejaky tip na masiarstvo v blave, tak tam snad skoci. som si vsimol ze aj sem uz vecer skocila, ale len na skok, uz tu zase nie je. krisha a nevadi ti, ze som mladsi ako ty? lebo mne to napr. vobec nevadi, dnes je to dokonca aj moda ked ma zena o par rokov viac.

dr.jajbolí

Ja bývam v paneláku a ani do plavárne nechodím, pretože sa mi stalo, že som tam dostala kŕče do lýtka a všade je rovnako hlboká voda, a ja som sa nemala ani čoho chytiť a veľa kamošiek dostalo aj pleseň.Ale rada plávam.
Za ten byt som sa pýtala preto, že syn býva v gars. v NR a platí 6 tis.Sk a to som pretelefonovala a pre chatovala ...., kým som zohnala niečo lacnejšie. Všetko bolo nad 1o tis. Sk. Smiem sa opýtať, koľko platíš a koľko izieb?

krisha

jeej zanzi, ahoooj:-))) Tak co, babicka navarila? No mne stale niekto mota hlavu...Aj ty:-))) Nooo, celkom dobry napad, odstahujeme sa z tejto hnusnej blavy a budeme si uzivat v nejakej dedinke??

dr.jajbolí

Jéééééééééj, dorazil si Zanzík? Chýbal si tu, veľa sme ťa spomínali. Tak čo, boli aj lokše? Ty si musel makať teda, som rada, že počasie vyšlo. A masť pre Ventil si náhodou nedoniesol? A teraz si v Blave?

krisha

byvam v podnajme, je to taka mala bytovka,4byty. Sme ako taka velka rodina, nastastie mam normalnych susedov. Ked pocuvam od kamosiek, akych maju oni susedov som vdacna za tych mojich. Povodne som byvala s priatelom, teraz uz ex, no a teraz byvam sama, obcas prespi u mna mama alebo niekto z partie. Ty byvas v rodinnom dome?
Musi to byt o nicom, ked prakticky nic nemozes robit, nemohla by si aspon chodit plavat?
Sledovala som janceckine trapenie so svagrinou, a vidim, ze sa dlho neozvala, tak mozme len dufat, ze vsetko je o.k

zanzibar

som riadne narobeny, ale spokojny. vikend sa vydaril, nakoniec ani neprsalo, hoci s tym vsetci strasili. ani som sa velmi neprejedol. cele dni som ryloval a rubal drevo, ak niekto z vas tusi co su to za cinnosti. a ked clovek tak fyzicky maka, velmi mu jest nechuti, ma taky akysi ponatahovany zaludok. a zajtra zase do roboty!!! uz sa tesim na to ako budem cumiet z okna na to krasne slniecko. pocuj krisha, nebolo by nam dobre niekde v chalupke pri potociku? ty by si sa nemusela starat o cudzich drobcov, ja by som obrabal nase policko...

dr.jajbolí

Tak, Krisha, pusti sa do toho!!!!!!To bude vzrušo!!!!!!!! Potom nás musíš informovať, či to vyšlo alebo nie. Ty bývaš sama? V podnájme? No, niekedy mi fakt šibe, myslím si , že už začínam byť závislá na túto stránku. ALe aj ja sa už musím zdvihnúť a chodiť von, medzi ľudí, ale keď aj bicykel mi zakázal lekár. Môžem sa bicyklovať, ale musí byť odpružené sedadlo a ja na to t. č. nemám. Všímaš si? Všetci zaliezli a Mariaa bude zase písať v noci, lebo už bude vyspatá.
Mariaa, halóóóóóó, ideš zajtra do práce?
S kým budem zajtra komunikovať?
Som zvedavá aj na tú Janceckinu švagrinú, kto vie, ako sa má, verím, že lepšie, ach, je to veľký bôľ.