Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Ahojky, choď kľudne spať, veď aj mne klipkajú oči, veď aj zajtra je deň!
krasavice, strasne rad by som tu s vami klabosil, ale zatvaraju sa mi oci. som strasne utahany, este som cestou aj vymienal koleso, lebo som mal defekt. je vobec neuveritelne, ze v nedelu vecer zapnem pocitac, to sa mi uz davno nestalo, je to len a len kvoli vam. ahoj zajtra a dobre sa vyspinkajte.
lokse boli, mast som nedoniesol, lebo babka ma taku trocha slanu aj s oskvarkami, velmi dobru, ale na ekzem sa to asi nehodi. a ventil to chcela tusim na ekzem. tak si musi vytopit sama, ved ju budeme navigovat. uz tu dostala nejaky tip na masiarstvo v blave, tak tam snad skoci. som si vsimol ze aj sem uz vecer skocila, ale len na skok, uz tu zase nie je. krisha a nevadi ti, ze som mladsi ako ty? lebo mne to napr. vobec nevadi, dnes je to dokonca aj moda ked ma zena o par rokov viac.
Ja bývam v paneláku a ani do plavárne nechodím, pretože sa mi stalo, že som tam dostala kŕče do lýtka a všade je rovnako hlboká voda, a ja som sa nemala ani čoho chytiť a veľa kamošiek dostalo aj pleseň.Ale rada plávam.
Za ten byt som sa pýtala preto, že syn býva v gars. v NR a platí 6 tis.Sk a to som pretelefonovala a pre chatovala ...., kým som zohnala niečo lacnejšie. Všetko bolo nad 1o tis. Sk. Smiem sa opýtať, koľko platíš a koľko izieb?
jeej zanzi, ahoooj:-))) Tak co, babicka navarila? No mne stale niekto mota hlavu...Aj ty:-))) Nooo, celkom dobry napad, odstahujeme sa z tejto hnusnej blavy a budeme si uzivat v nejakej dedinke??
Jéééééééééj, dorazil si Zanzík? Chýbal si tu, veľa sme ťa spomínali. Tak čo, boli aj lokše? Ty si musel makať teda, som rada, že počasie vyšlo. A masť pre Ventil si náhodou nedoniesol? A teraz si v Blave?
byvam v podnajme, je to taka mala bytovka,4byty. Sme ako taka velka rodina, nastastie mam normalnych susedov. Ked pocuvam od kamosiek, akych maju oni susedov som vdacna za tych mojich. Povodne som byvala s priatelom, teraz uz ex, no a teraz byvam sama, obcas prespi u mna mama alebo niekto z partie. Ty byvas v rodinnom dome?
Musi to byt o nicom, ked prakticky nic nemozes robit, nemohla by si aspon chodit plavat?
Sledovala som janceckine trapenie so svagrinou, a vidim, ze sa dlho neozvala, tak mozme len dufat, ze vsetko je o.k
som riadne narobeny, ale spokojny. vikend sa vydaril, nakoniec ani neprsalo, hoci s tym vsetci strasili. ani som sa velmi neprejedol. cele dni som ryloval a rubal drevo, ak niekto z vas tusi co su to za cinnosti. a ked clovek tak fyzicky maka, velmi mu jest nechuti, ma taky akysi ponatahovany zaludok. a zajtra zase do roboty!!! uz sa tesim na to ako budem cumiet z okna na to krasne slniecko. pocuj krisha, nebolo by nam dobre niekde v chalupke pri potociku? ty by si sa nemusela starat o cudzich drobcov, ja by som obrabal nase policko...
krisha, to kto ti mota hlavu?! je to mozne? a ja ze uz som si nevestu nasiel. a ty takto. no, to som dopadol...
Tak, Krisha, pusti sa do toho!!!!!!To bude vzrušo!!!!!!!! Potom nás musíš informovať, či to vyšlo alebo nie. Ty bývaš sama? V podnájme? No, niekedy mi fakt šibe, myslím si , že už začínam byť závislá na túto stránku. ALe aj ja sa už musím zdvihnúť a chodiť von, medzi ľudí, ale keď aj bicykel mi zakázal lekár. Môžem sa bicyklovať, ale musí byť odpružené sedadlo a ja na to t. č. nemám. Všímaš si? Všetci zaliezli a Mariaa bude zase písať v noci, lebo už bude vyspatá.
Mariaa, halóóóóóó, ideš zajtra do práce?
S kým budem zajtra komunikovať?
Som zvedavá aj na tú Janceckinu švagrinú, kto vie, ako sa má, verím, že lepšie, ach, je to veľký bôľ.