Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ja si ju nalozim do predu,den...davam tam, ale kuracie maso.
-nakrajam maso na kosticky
-cibulu nakrajam na kosticky
-lyzicka kavova sladkej papriky
-plovicku chilly papr./alebo palivu papriku-1lyzicka kavova/to aj podla chuti aku kto ma rad palivu cinu.
-lyzicka kavova necela cierneho korenia
-sol podla potreby
-tak asi 4lyzice pol.oleja/aj podla toho kolko je masa/
NECHAM ODSTAT 24HOD.AK SA NEDA DA SA AJ LEN 1HOD.A NIEKEDY,ROBIM HNED,ALE SPRAVNE SA MA DAT ODLEZAT 24HOD.
No a potom uz len normalne dusim,a niekdy ked chcem mat viac omacky tak to zahustim mukou a podlejem vyvarom a do vyvaru dam trocha kecupu.To sa uz vola SAMURAJ...A JE TO DOBRE AJ Z RYZOU...
maria a ako robis cinu,no myslim to meso,co tam vsetko davas?
vsetci este asi spia...ja som tiez chcela robit vcera segedin,ale nakoniec som urobila cinu a hranolky....
ahojte vsetci.kde ste zakutany??jajboli ja som robila ten segedin,,ja som sa ho moc prezrala,dnes ho nechcem ani vidiet,ten zlcnik jaj to som si pekne"zavarila".uz je dobre.no pred tehotenstvom som tiez mavala problemy so zlcnikom,a ked som zostala tehotna tak ako keby utalo.sak dufam ze uz bude dobre.mala by sa nam ozvat aj Jancecka,ze co ako sa ma Silvinka.
AHOJ ZANZIBAR,vidis,vidis...co ti ta krisha vyvadza,len sa chvilu vzdialis od PC a ona uz pomrkava po druhych,musis si brat PC k babke...mal si lokse?...
AHOJTE VSETCI....jajboli nesla som do prace ani uz nepojdem nebudu zo mnou tam pohadzovat ako zo spinavym pradlom mam aj ja svoju hrdost...a nie som tak zla v praci,len mam zdravotne problemi,a ja za to predsa nemozem...nikto by nechcel byt v mojej kozi,keby to vyskusala aspon na rok-utekal by z nej...:0((((........ale,ten tyzden sa pojdem informovat na adresu na skolu na tu zdravotnu....a este cakam na to ako som dala ziadost do inej prace a aj som pisala mail do jednej firmi na pracu domov...tak uvidime,lebo ja nechcem len tak sediet doma...ani omylom....UZ SOM AJ ROZMYSLALA,Z ZOBERIEM NEJKAU SLOBODNU MAMICKU K SEBE Z DIETATOM A POMOZEM JEJ A ONA BY MOHLA PRACOVAT,JE VELA TAKYCH CO SU SAMI Z DETMI A RODINY ICH ODKOPLI...ALE NEVIEM CI TO JE DOBRY NAPAD....NEBUDEM LEN TAK SEDIET ZO ZALOZENYMI RUKAMI...A CO TY,AKO SA MAS?AKO SI SA VYSPALA?....
Vidím, že ste už všetci v brlohoch, tak idem aj ja a zajtra papá všetkým, Dobrú nôcku, pekné sníčky
No, pozerám Lucku Bílú, fantázia, ako tá osôbka vie spievať!!! Nuž, kto vie kšeftovať, ten sa má v dnešnej dobe dobre, kým to je v súlade so zákonmi. Joj, idem pozerať Elán, vyhodnotenie, zatiaľ sa maj, ešte sa asi ozvem Papá
Nejake dva roky nehraju rolu zanzi:-))) dobru noc ti prajem:-)))
platim 6500, to este ten ex nam zohnal, on sa celkom vyznal v cenach bytov v ba, obchodoval aj s bytmi... Kseftar, co budem pisat. Ja mam jednoizbovy, dal by sa v pohode aj na 2izb. prerobit, ale na metre stvorcove sa ma nepytaj, lebo neviem. Potom su tu 2 dvojizb, a jeden trojizb. Byvam mimo od centra, v Raci,tak preto je to taka mala suma. Kamoska byva v Petrzalke, v garsonke a plati nejakych 9000sk. Nikdy sa nechce priznat, kolko je to presne.
Ja milujem plavanie a vodu celkovo, dovolenka bez vody nieje nic pre mna:-))