Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

ja tu cinu mam uz od 19-nastky,este ani tu u nas o nej nevedeli,teraz sa to tu robi vseliako...na vela sposobou...ale,je dobra ked ju clovek neje kazdy druhy den ako moj syn...ma ju strane rad....a ja som uz ju nemohla ani vydiet,a teraz po dlehej dobe som ju urobila tak som si pochutila.S tou pracou mas pravdu...same ponuky do CZ,a s tymi peniazmi mas tiez pravdu...cistu pravdu vsetko zavisi od peniazoch ja tiez ked nebudem mat na doplnky tak som v haji...zelenom...:0(((...

dr.jajbolí

JA čínu robím ináč, ako ty Mariaa.
Do misky dám žĺtka, alebo aj celé vajce, a keď ani nedám, nič sa nestane, kečup, horčicu, vegetu, gril. korenie,sojovú omáčku, proste všetky koreniny, čo doma mám, urobím taký magľajs, a veru niekedy dám aj solamyl, alebo zlatý klas, alebo čo mám doma, ale ani to nemusí byť, a nechám v tom na pásiky pokrájané kuracie prsíčka. Potom to hodím na rozpálený tuk. Niekedy kúpim čínsku alebo thajskú mrazenú zmes, ktorú dám na olej, trocha soli, cukru, trošilinku octa, trochu podusím a nakoniec pridám to opečené mäso. S hranolkami alebo ryžou-fajné

dr.jajbolí

NO, ja zase behám po byte ako s prepáčením prd v nohavičkách, všetko chcem naraz a nejako je to stále na bode mrazu, stále pribehnem k PC, asi ho musím vypnúť, lebo ani toho lekára nestihnem.
Shelly, čo ste nakoniec pokúpili,myslím na darčeky, tú podložku pod myš, alebo čo?
Bežala som si Mariaa kúpiť náš regionálny týždenník, reku nejaká práca či tam nie je, ale len všetko v ČR, a ja veru tam nejdem. Potom sa mi celá rodina rozsype.Aký je to potom život? Aké smutné, že naháname tie sku..... peniaze, a nikde ich niet. Keď ich nemáš, tak to nie je na dennom poriadku. Hovorí sa, že zdravie je prvoradé, ale keď nemáš koruny, ani k lekárovi nemôžeš, lebo z čoho kúpiš lieky. Je to fakt o .....

[zruseny12]

krisha,ja som si na nej tak pochutila po dlhej dobe z hranolkami:0))))....mnam....a to ja nemozem ,ale nejak mi nic nie je....dufam,ze uz ani nic nebude....u nas je pekne pocasie...ale ja som nejaka leniva....prvy krat mozem povedat,ze som leniva po dlhej dobe...

schelly

ahojteee. aký bol víkendík? v piatok som ten film ani nepozerala, lebo som išla na hodku na kofolu a už ma stiahli kamoši hehe. v sobotu bola ta trojita oslava - bolo super, kamoška bola jak torpédo :D:D nič si nepamata a je sama modrina, chudiatko :) Na tom pohrebe som ani nebola..fakt som nemala na to chuť... Tento víkend planujem návštevu "svokrovcov" a pojdeme s priateľom pozrieť na Trenčiansky hrad. Už sa neviem dočkať, furt trčíme len doma.

krisha

dobre ranko vospolok:-))) Mariaa, s tou cinou si mi narobila chute, asi si dnes nejaku objednam. Chystam sa do mesta na nakupy, dufam, ze nezmoknem, lebo to vyzera tak vselijak:-)))Dnes mam este na plane velke upratovanie, lebo uz pomaly nevidim cez okna:-)))

[zruseny12]

nebude to praca cez PC...inak veduci tiez mi mazal med okolo ust,ale tam aj majstreky su sv...a tam su same zeny...no necham toho...vydierat ma nikto nebude...ide sa dalej...dnes sa mi do nicoho nechce...som nejaka leniva ci co....porobila som, co treba...a sedim pri PC...

dr.jajbolí

Ahojte, dnes som skoro bola hore, o 04.20, tak som si ľahla späť a daj sa mi svete, zaspala som do 8.30(fííííííííííí), teraz som prišla z prechádzky s Aiduškou(tak sa volá náš vlčiak). Ja som včera varila vyprážané vykostené kuracie mäso, zem.kaša, hlávkový šalát(mňan)
Maria, dobre robíš, že si nešla do práce, ale aby si finančne na to nedoplatila. O.i. ja som tiež chcela robiť prácu na doma cez PC, ale našla som VAROVANIE pred týmito prácami!!!! Tak si to Maria prever. Čo sa týka o to dieťa, to je veľmi dobrá myšlienka. Daj si inzerát, uvidíš, že ti to výjde a prajem ti aj tú školu, aby vyšla. Ja som práve dnes mala telefonát, že sa rozhodli ma prijať do jednej firmy, ale včera sa jedna ohlásila a bola ako bles z jasného neba, ktorá všetkú tu prácu ovláda, aj programy, tak sa rozhodli pre ňu. Nuž, ale sľúbil mi, že mi pomôže, ako len bude vedieť, Znelo to pekne, ale viem, že to tak nebude, lebo po týždni na mňa zabudne a možno, že už aj zajtra.
Mám ja ale šťastie! Dnes je u nás krásne a teplo, ale ja zisťujem, že mi už aj teplo vadí. Mala by som ísť na kontrolu k lekárovi, ale nechce sa mi ani len obliekať. Myslím tak normálne. Ale iné mi asi ani nezostáva, musím sa tam niekedy ukázať.
Mirka ff, však som si dobre typla, že si sa prejedla segedínskej kapusty. Nechcem ťa strašiť, ale toho žlčníka sa nezbavíš ani po pôrode. Ja som bola tak isto. Potom som sa 10 rokov trápila a nakoniec som išla sama do NsP, aby ma operovali. Vtedy ešte nerobili laparoskopicky.
Tak všetkým prajem pekný deň!
OHON, ktovie, či sa už vrátil a či sa tu ešte ukáže niekedy, asi sa toľkých žien zľakol!!!! Nie tak ako Zanzík, ten je s nami rád a my tiež, však?!