Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

schelly

No Smrdáky sú 7 kilometrov od Senice. Malacky su cca 35 km od Bratislavy. Záhorie, okolie Bratislavy no. Dosť veľké mestečko, sa čudujem že to nikto nepozna :D:D

jancecka

Ja pracujem v obci Veľké Hoste, teraz rozmýšlam že to nie je okres Trenčín, trošku som vás zaviedla D: ale Bánovce nad Bebravou, blízko sú Zlatníky alebo Šišov

mirka ff

jaj Dubnica,,no nebola som tam ale viem asi tak kde to je,muz ma odtial aj kolegov v praci,on robi v Novom Meste nad Vahom.no a Malacky,to je niako blizko Smrdakov??lebo Smrdaky poznam,su tam kupele

schelly

Nie, nie som od trenčína. Som od Malaciek, ale priateľ je z Novej Dubnice a ideme na víkend k jeho rodičom a pôjdeme aj na hrad. Sme sa dohodli, že každu sobotu niekam pôjdeme, lebo trčíme stále doma a už ma to nebaví. Som nervozna, všetko mi ide na nervy a žeriem sa s mamou doma....No kamoške sme kupili kozmetiku (mala tam lak na vlasy, lak na nehty, tiene na oči, špiralu, lesk na pery, parfem, krem na ruky, pleťovu vodu a to je tuším všetko), druhej kamoške sme kupili teflonovu panvicu - strašne ju chcela, bola v akcii v tescu a kupili sme jej k tomu aj original tie prevracačky teflonove a tak a kamošovi sme dali spraviť darčekový kôš. Mal tam slané, sladké, nejaký ten alkohol, pivečko, cigaretky a tak z každého niečo. Darčeky sa velmi páčili, kamoš bol dojatý, vyronil aj nejaku slzičku. Bol strašne šťastný a to bolo také milé :):) Veľa sa pilo, jedlo, tancovalo...ani neviem, o kolkej som došla domov :)

jancecka

Zdravím všetkých :D
Silvička sa má fajn, chutí jej papať, ciká už úplne normálne, rozpráva sa s nami, pýta sa, je zvedavá ako pred tým, baví jú hudba aj televízia aj nám už nadáva, vracia sa to do normálu, dúfam, verím.
A môj menzes,no doma mi už horké čaje nepomáhali, ani brušáky ani litre vody, dala som si tabletku :D

mirka ff

agina ty si tiez od Trencina??ja nie priamo z TN ale pochadzam kusok od TN.a chodila som tam na ucnovku a Trencin velmi dobre poznam