Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
jajboli tak si idem uvarit kavu aj ja a prinesiem si ju k PC a budeme pit spolu,co ty na to?:0))))............
ja som tiež bez práce,ani si nič nehľadám, keď nemáš známosti tak v našom veku sme odpísané,ale mi z toho šibe lebo sa nudím a len sa mocem a nič z toho
vsimla som si,ze aj ty si tam...jaj lutujem ludi, ktory este nevedia, co im je...ja mozem dakovat bohu,ze uz to viem...aspon si myslim:0))))....inak ako si pochodila u zubara?tam si bola, nie?vies,mne stale krv vychadza vyborna...ked mi ju beru u lekara...sak som uz pisala na chr.un.syndr.
Ahoj gumajz, ja som taká nešťastná, nenájdem si miesto. Akurát že som oprala prehozy z postelí a psíkove deky.Poutierala prach, obedovala, ešte ani káva mi samej nechutí, asi si ju donesiem k PC. Dnes mi oznámili, že ma nevzali do práce.
čau jajbolí,ani mne sa dnes nič nechce,len tu sedím pri PC a čítam všetko možné do zblbnutia
Ahojte, je tam niekto? Predstavte si, no ja som vám k tomu doktorovi nešla, mne sa nechce. A už je aj zamračené, čo s načatým dňom? Dnes som smutná a nenájdem si miesto. Mariaa, čítam únavový syndróm. Som zvedavá, čo ukážu krvné výsledky. Budú o 2 týždne.A tento lekár,z NZ mi to hneď potvrdil.
Ventil, ty si dneska kde??? Prečo sa nehlásiš? Ten lekár zase príde k nám, už sa tej akcie asi nezbavím.
jaký bol hnusný obed v praci..kuracie prsia spravene asi na vode...suché, ryža sucha...no otras! ani som to neziedla..do pol piatej skapem od hladu!! :((((
nie, takú veru nepoznám, ja tu len pracujem, ale bývam inde :D
ja poznam Malacky,chodili sme tam nakupovat,je to pekne mestecko paci sa mi...
no a poznas Jancecka dedinu Sipkov,na s mekcen,odtial som mala kolegynu v praci