Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

mirka ff

no to je tusim vsade tak s tou robotou,lebo aj svokra ma polovicny invalidny a chodi na 5hodin do roboty a v piatok je doma,,no a ze tiez sa tam ma prepustat,tak ma z toho mindraky

dr.jajbolí

Už som tu, to ste mali vidieť, ako som si švihla, stihla som aj umyť a odložiť riady. Akoby ma vystrelili, akoby ma niekto čakal vo dverách. Aj zákusky som si sem priniesla, len neviem, ako si zapáli, lebo ku kávičke zvyknem, ale už nie dlho, lebo nebudem za čo kúpiť. Asi si budem "šúľať" hihi

gumajz

52 tak ako jajbolí,vieš prečo? lebo aj tak viem že si nič nenajdem v malom meste.ja som pracovala 25 rokov v št.správe,potom som odišla lebo sme začali s manž.podnikat,ale bolo to o ničom,našla som si prácu vo verej.správe,ale o rok som odtial musela odísť,nezvladla som ten nanič kolektív.

mirka ff

jaj aj u vas je pod mrakom.mne je dnes blbo.ten zlcnik ma uz neboli ale vecer som si nalomila zub,kusok aj vylomila no acil ma to zacalo boliet svinsky a este sa mi dobedu tocila hlava.jaj a to mam ist este dcere na rodicovske,tam skapem od bolesti.holky ked si dam ibalgin,,nic sa nestane drobcovi??sa tych liekov bojim

[zruseny12]

sak prave,nakoniec lekar bude len pocuvat a pecient sa bude liecit sam,ja si aj tak pripadam,lebo tu altern.liecbu davam aj lekarom aby videli....nebudu zo mna robit hypochondra...:0((((...........tak idem aj ja si urobit to kafe....

dr.jajbolí

Ano, čítam aj un.syndr.Mne nie že nezistili, čo mi je, ale ani nehľadajú. To mám ja stále vravieť lekárovi, kde ma treba poslať, kde to žijeme, kua, už som naštvaná. Idem si uvariť teda tú kávu a tu ma počkajte, budeme piť spolu a potom vám poviem, čo som od nudy urobila.

krisha

no tak vylet do obchodov bol uspesny, vliekla som sa s tromi taskami:-)))
Schelly, ty si priamo z Malaciek? Cca pred dvomi-tromi tyzdnami som tam bola na oldieske v tom country bare, perfektne sme sa bavili, ajj ked to nebol moj styl hudby