Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

krisha

zahorie celkom dobre poznam, mam tam par kamaratov a znamych. A ten chalan co sa mi paci je zo Zohoru, len sa nejak neviem k nemu dopracovat:-)))

krisha

no baby nezavidim vam. V Ba a Tt okrese nieje problem najst si robotu aj vo vasom veku. Kamosova mama mala 5 rokov do dochodku, ked v ich firme prepustali, bola nejaky ten mesiac doma a hned si nasla pracu. Poznam viac takychto pripadov. Nuz na zap.sl je viac pracovnych prilezitosti, viac firiem, podnikov...

schelly

nie, nie som priamo z Malaciek. Z nedalekej dedinky, ale poznám to tam. A k tým zubom...raz ma bolel strašne zub cez víkend, išla som k súkromnému, dal mi bielu plombu, zaplatila som tisic korun, bolelo ma to jak svina a nakoniec sa mi ta plomba doslova rozpadla, spravil sa mi hnisavý vačok. Moja zubarka mi to otvorila a každý týžden aspoň raz musím isť na čistenie,ale to si samozrejme nemožem dovoliť a nemam ani čas. Minulý týžden som mala ist na rentgen a zasa na čistenie - samozrejme nebol čas. Zubarka mi ho chce vytrhnuť, že aby som s tým nemala starosti. Ale ja mam velmi dobré zuby a nechcem aby mi ho vytrhla, jej sa mi s tým proste nechce trapiť a ja chcem inu alternativu. Bolí ma to, vrasta mi do kanalikov z boku ďasno, lebo už to mam pol roka otvorene a som už nanervy. Zhodou okolností ma priateľ tento istý problém a už sa mu to robí aj na druhom zube...

gumajz

ved preto ja si ani nič nehľadám,lebo všade je to len o známostiach a ešte ten naš vek,môžeš byť akokolvek dobrá mas prax,ale mladí maju zelenú

dr.jajbolí

Nie, nikdy som nemala záujem prestať fajčiť, lebo nefajčím veľa a len vtedy, keď mi chutí, ale musím priznať, že ako som doma, z nudy viac fajčím, ale nikdy nie viac ako 7-9 ks/denne.
Gumajz, na UPSVaR, odb.zamestnanosti,odb.spolupráce so zamestnávateľmi,či ako presne sa to volá, chránené dielne, odd. hmot. núdze, odd.-dávky, či aké to bolo, Obvodný úrad-hl. ref. odb., ktorý spadá pod prednostku, odd.všeob. vnút. správy, Okresný súd, Okr. prokuratúra, Správa katastra, Štatist. úrad, OTB. ČSOB. VÚB. Sl. sporit., Júúúúúúúj, ani ti neviem vymenovať, kde všase som bola, neskutočne veľa si hľadám prácu. Doma mám ako v pracovni, samé zákony! Nuž a tie testy, ktoré sa robia. To je ten paradox, že všade urobím na plný počet bodov, a dostanem odpoveď, že som na 2. resp.3. mieste, čo znamená"bozaj ma..." vzali sme niekoho z rodiny, známu, resp. takú, ktorá tam pracuje už niekoľko rokov, mesiacov a tak. SERIEM UŽ NA VŠETKO! Ale ak sa naozaj naseriem, pardon, už sa nekontrolujem, tak napíšem Tomanovej, alebo aj prezidentovi, mne je jedno, komu, ale nech uzákonia taký zákon, v ktorom bude nutnosť zamestnávať znevýhodnené skupiny ľudí, t. j. absolventov, ktorí ešte nemajú prax, do 25 rokov,resp. nad 50 r., alebo čo sú po MD a tak.

gumajz

poznam to velmi dobre každý polrok nejaká novela zákona, tak sme len učili a učili.kam by si teraz chcela ist robit?kde ta nezobrali

dr.jajbolí

júj, píšem ako prvák, samé chyby! o fajčení CIGARIET som písala, a nesmejte sa, nie iné!
No, ako vidím, na tejto téme sa rýchlo šíria choroby, ach mňa už zuby nebolia, ale zajtra idem do kresla.
Gumajz, aj ja som prac. št.spr. aj iných firiem, ale tam chodím na VK ako do kostola, toľko som sa v živote zákonov neučila, ako teraz, lebo čo odbor, to iný zákon, ve´D TO POZNáš.

mirka ff

svedske kvapky veru nie,citim tam aj hnisave lozisko.do zajtra musim vydrzat.a zajtra sa od strachu poseriem,jaj nemam rada zubarov