Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Kde sú tí pekní chlapi? Idem sa tam popozerať aj ja, už ma to tu nebaví, všetko také monotónne......to isté každý deň. Potrebujem zmenu. A kedy sa ide na ten výlet???!!!
Shelly, čo pekné si si dnes kúpila? Nech sa teším s tebou. Mňa vie veľmi potešiť, keď si niečo kúpim, nech je to čo aj maličkosť. Dnes som si urobila radosť s týždenníkom"Gemerské zvesti" hi
no krisha,pripominas mi moje mlade casy,ked aj mi sme sa tak saleli za chlapcami,alebo oni za nami....nikto ta nebude zabijat...len si uzivaj....si mlada...
no moze mat tak cca 23-25 rokov, vacsinou ma oblecene nieco sirsie, tmave oci, kratucke vlasy a v poslednej dobe je viac zarasteny. A momentalne ma tusim pokazene auto
no zabite ma!!!!Ved mozno nanho zabudnem, v novej praci budem mat plno inych starosti...
no v Zohore je viac tých chalanov pekných :) Nevieš ani kolko asi má rokov? Farbu vlasov, oči, ako sa oblieka... alebo tak niečo??
Krisha, ja sa z teba načisto pocikám. Teba to fakt chytilo, Ľudia, však jej pomáhajme!!!! Nuž a v tej práci nemáš šancu ho stretnúť?
(Zanzibar bude smutný)
Shelly, no, pomôž už tej Krishe ho vypátrať, k sakru.....
no vies Schelly, ja viem o nom len to, ze je odtial a pracuje v Ba. Nic viac, bohuzial:-((((A je straasne zlaty:-)))
SAK JAJBOLI O TOM SA UVAZUJE UZ,NIECO SOM POCULA,ZE MA BYT NIECO TAKE,A JA BY SOM SA K TEBE TIEZ PRIDALA...LEBO SI ROBIA Z NAS DOBRY DEN KED SA CLOVEK IDE PYTAT O PRACU...:0((((.....JE TO HROZNE,AKO SA NIEKTO POVYSENECKY CHOVA,LEBO JA MAM PRACU A TY SI SA LEN PRISLA SPYTAT O PRACU...FUJ...NEMOZEM TAKYCH LUDI ANI VIDIET...
zo Zohoru?? tam poznam zopar ludí a mam tam aj rodinu. Nevieš sa k nemu dopracovať? Daj meno a zoženiem ti číslo :) Neboj, neprezradím ťa ;)
Gumajz, ty si taká podarená, tak som sa konečne z chuti zasmiala, keď som čítala, že si ma našla na syndróme(hihi)
No a to som nemenovala ešte všetky zdravotné poisťovne a soc. poisťovňu. Myslíš, že s tým by som mohla? Ja totiž trpím strašne na chrbticu, ale s tým nemám šancu, tak ma poslali ku "šiši", kde chodím a tá mi tiež napísala, že keď mám depku, stačí brať AD, nie som indikovaná na inv., Potom endokrinologička mi tiež chce pomôcť a tá ma poslala na celotelovú denzino.. lebo mám už asi osteopor., k infektologičke kôli tomuto syndrómu, chodím do kardiol. amb., odtiaľ ma posiela lekár kôli spánkovému apnou do spánkového laboratória do Košíc(idem tam 15.6.-bojím sa) a tých Dg. mám na posratie a nie je šanca. Koľko je taxa???!!!! Rómovia s tým problém nemajú.
Gumajz, ty si zrejme pracovala v soc. poisť,. poraď niečo múdre, na e-mail