Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

schelly

krisha, už som písala jednemu kamošovi zo Zohoru, dala som mu všetky tvoje indicie, no snad to bude vedieť. ešte mi neodpísal, asi nie je pri PC. nevieš aspon, aké ma ten chalan auto? farbu a tym alebo tak? na dedine sa to podla auta lahko zistí :)

krisha

jajboli, to vsetko som ja:-))) aj vylet, aj so synom si ma chcela zoznamit.... Musim vas opustit, lebo tie okna nikdy nedokoncim, zaclony musim dat oprat, jaj sa mi nechce. Schelly, zatial rozmyslaj, kto by to mohol byt:-)))

dr.jajbolí

Vidíš, aká si sebecká, Mariaa, a ja ťa tu čakám a moja už vychladla a to som k nej ešte ani nefajčila, len zákusky som zjedla, tak si ju teda vypijem sama a studenú, čo už!

dr.jajbolí

Krisha, sorry, ozaj sa mi to pletie, ale to len vás dve so Shelly si pletiem. A s ktorou to ideme na Duchoňku???!!!!!!!
Mirka ff, tá zaliezla, chúďa, viem čo je to zub, veď ste to so mnou minulý týždeň tu prekonávali.
A ktorá to chcela navštíviť môjho syna v NR? No, zabudla som

schelly

Ja čo som si kupila? Hehe, od rana som v praci, takže som ešte nemala možnosť. Ale asi si pojdem kupiť horalku, lebo ten hnusný obed čo bol..som sa ani nenajedla, tak budem hladna asi každu chvílku. S mamou som sa dohodla, že od noveho mesiaca budem si variť sama pre seba a pre priateľa jedlo. Lebo mama toho vždy vela vyhodí a dohodli sme sa, že to skusime takto. Už som si pozerala nejake receptíky na takej dobrej stranke..som slintala :):) Ale nechcem začať zasa o jedle, lebo to je nekonečná téma. :):)

krisha

dr.jajboli to ja som bola na nakupoch, sa ti to tu uz pletie, zeby to bolo vekom? Urcite nie, ale sranda musi byt:-))) A pekni chlapci su predsa na zahoriiii

dr.jajbolí

Krisha, ten sa mi veľmi páči, aspoň podľa opisu. To musí byť kus cukríku, ale ...hihi... ak má pokazené auto, možno ani nechodí do práce. A určite ho tam niekto ešte pozná, tak sa popýtaj na neho, že ti sľúbil nejakú knihu a nepostrehla si meno, a nevieš ani, kde ho hľadať a tú knihu nutne potrebuješ, nech ti dajú t. č. (ja by som asi takto nejak pátrala)
Mariaa, už mi aj káva vychladla, tak kde si? Ako to vlastne stíhaš písať na toľké témy, mamma mia!