Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Maria asi spí, musíme potichu, aby sme ju nezobudili!!! Mne práve prišla SMS, nabehli PN koruny, takže idem si nachystať šeky a zajtra prídem zase smutná domov, a ako sa poznám, prídem rovno k PC.Už je pre mňa ako magnet... och bože!
Idem pozbierať prádlo, aj mne to tu vonia, lebo som oprala také prehozy na postele aj z detskej aj zo spálne, fíha! AJ psík má čisté koberčeky a voňavé, no, to bude dnes šplechotu, bude sa kúpať! Taká je zlatá v tej vani. Do vane skočí, ale z vane ani za svet a je ťažká, tak ja ju ani nesmiem zdvihnúť, lebo by som skončila v nemocnici, musíme počkať na manžela.
tak, prave so dokoncila jarne upratovanie, spravila som si zeleny cajik a uz len oddychujem.
Jajboli, ja sa tiez obcas mozem len pozerat do vykladov, ale dnes som si celkom dopriala, aj ked vacsia cast mojho zarobku zostala na poste:-(((
OK, máš pravdu, nechám. Ešte keby vykuklo slniečko, tak ešte by som nad tým rozmýšľala, ale je zamračené!!! Na šťastie. Zajtra som v "kresle" u zubárky a konečne sa vytasím aj k lekárovi na kontrolu a poobede pôjdem k mamke. Lebo keď sa vyberiem do mesta, potom sa mi nechce domov. A toto mestečko je také malé, ale kým všetky obchody popozerám... veď ma to nič nestojí, ale ja sa tak utešujem a kochám. Aspoň tak. Je to pre mňa relax.
no, fajcim a tiez som sa este nezamyslala nad tym, ze by som mala prestat. Nastastie nevyfajcim krabicku denne, staci mi 10ks, niekedy menej. Ale zas ked som vonku s partiou tak to dozeniem:-)))
Ako mi krasne vonia cely bytik, este podlahu zotriem a dnes uz ani prstom nepohnem
Jajboli, dnes uz neumyvaj okna, nechaj si to na zajtra:-)))
No, konečne tu fajčí ešte niekto okrem mňa, už som začala vážne rozmýšľať, že sa vami nedám zahambiť a prestanem. Vy všetci na mňa úžasne dobre pôsobíte. Ale keď fajčí aj Kirsha, tak budem ešte aj ja ale sľubujem, že ešte menej, ako som doteraz.
No, s tými oknami máš pravdu, idem ich asi aj ja umyť. Dala som sa tebou inšpirovať. Držím ti zajtra palce a naber odvahu, ale zase nie veľkú, aby sa junák nezľakol.
schelly, viem len to co som pisala, nic ine.Snad este to, ze neni moc vysoky. Zajtra som v praci tak mozno ho stretnem.
Jajboli, aj moja znama sa riadi tym lunarnym kalendarom, ale mne je jedno kedy umyjem okna, hlavne, ze budu ciste.
A idem na cigu aj ja!!!
Gumajz, ďakujem, prečítala som, a aj ja som ti napísala.
Mariaa, je ti už lepšie, či si ešte nespinkala?
nehnevam sa....
bola som v obchode,jajbolí napísala som ti na e-mail kukni tam
No dobre Mariaa, nehnevaj sa, ja som to len zo žartu... To by ma trápilo, keby si sa urazila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krisha, moja susedka večne hovorí o lune a o hviezdach a kedy by som čo mala robiť. Včera napísala, že 28.,29. a 30.4. je vhodný čas na umývanie okien a potom 2. a 3.5. Tak čakám, ináč by som sa bola asi aj ja do nich dnes pustila. Ale teraz už nie, lebo je zamračené.
Gumajz, kde si nám zmizla?
Prosím a Ventil, Zanzibar a ostatní? Chýbate tu.
Tak idem na tú "cigu", kým mám v šálke aspoň spodok tej kávy. Potom zase urobím sem kukuč, tak sa mi zatiaľ majte