Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ahojte. tak ja už som domky :) Akurat som sa dobre napapkala. mama mi upiekla mäsko a opekane zemiaky k tomu s tatarkou, iba odfukujem hehe. jamííí. teraz som sa vykotila pred PC a rozmýšlam, čo mam robiť. či mam tu sedieť, alebo hrať PSP a kukať pri tom Ulicu, alebo mam isť na korčule. mne sa tak nič nechce....ale hlavne si pojdem najprv zapáliť :) Zajtra že už ma zasa pršať a ochladiť sa...apríl nam dá ešte zabrať :(
NO JA SA LUCIM ,LEBO DNES UZ PREHANAM Z PC...VSETKYM KRASNY VECER.
JA NIE,JA SOM RADA ,ZE MAM TOTO, CO MAM...A DALEJ SA NEMIENIM TRAPIT...A KED MA RAZ NIECO CAKA TAK MA NEMINIE AJ TAK,ALE NIEKEDY JE CLOVEK TAKY INAVENY S TYCH BOLESTI A ZASE ZNACHUTENY S TEJ UNAVY...JE TO TAKY ZACAROVANY KRUH...ALE MNE SA HO PODARILO SCASTI VYRIESIT AJ Z PAR LEKARMI...PREDCHADZAJUCI LEKARI MA LEN ODBIJALI A CHOROBI SA MI LEN ZHORSOVALI...ALE NECHAME TOHO....
mariaa ja som nemyslela, že nemáš tie choroby,aj ja ich mam dost,ale že sa mi zda že aj to mi je čo píšu iní
GUMAJZ A TOTO VSETKO ZACALO PRED 10-TIMI ROKMI,A LEN PRED NECELYMI DVOMA ROKMI SA MI PODARILO DOSTAT AKO TAK S TOHO...ALE STALE JE ,CO SA TU UCIT...STALE CLOVEK K NIECOMU NOVEMU PRIDE...ALE NIKDY SI NENAMYSLAM NIE SOM TEN TYP....TO BY SOM SI LEN SKODILA...
mam 2x potvrdenu tetaniu,z rontgenu mi zistili,ze mam mierne odvapnene kosti mam esovitu skoliozu osteochondrozu spondiozu a este jeden vyraz ani neviem precitat,hemeroidy 2st.pada mi klenba na nohach ortoped mi to zistil musim nosit ort.vlozky,tym padaom ako mi pada klenba ma bolia klby a krize a vsetko to mi vysvetloval....na altren.mi zistili som v miernom stresse chyba mi vela vit.SK.B a ine veci...no a ja este neviem na co som zabudla staci?ale uz som na tom celkom ok,tak na 90%....ale musim stale si davat pozor a drzat aj dsiety prisne atd.no co tu budem vypisovat....zuby sa mi pokazili vlasy znicili....radsej by som pisala co mi nie je ako co mi je...a to este nie je vsetko mam alergie...chodila som k alergologicke,ale odkedy som spoznala PYCNOGENOL TAK NECHODIM...NO NEBUDEM TU KAZIT DEN MOJIMI CHOROBAMI...
ja so nemyslim ja to mam potvrdene od lekarov a chodim aj na altern.a s tym psom mas pravdu,mi tiez mame psa a vies co ked som smutna ja aj on tak pozera smutne...
mariaa ja tiež chodím po temach a potom sa mi zdá,že aj ja mam všetky tie choroby,lebo nejaké príznaky mám
jajbolí aj ja som mala psíka pudlíka 15 rokov,ale už zomrel chudáčik na starobu.Aspon ti je veselšie,ideš s ním na prechádzku a mozeš sa s ním aj porozpravat,ved on ti všetko rozumie aj ked neodpovedá.
jajboli nemohla som zaspat tak som len tak relaxovala,ale bolela ma hlava asi s toho PC,ved dnes som cely den pri nom...cudujes kde vsade chodim po temach keby som ti napisala,co mne je vsetko tak by si neverila....