Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

Ahojte, ahojte!!!!!!!!!!!!!!!!! Už aj ja som pri vás! Dnes idem do "kresla", ale mi nedalo sa sem nepozrieť. Vidím, že ma nasledujete a zisťujem, že všetci, ktorí sme sa tu zišli sme asi rovnaká"krvná skupina..." Veselí, komunikatívni, proste jedna banda-hihi.
Nenapísala som, že mám 165 cm, ukončené ekonomické vzdelanie, neukončené konzervatórium-husle, klavír. Mám rada hudbu všetkého druhu od metal až po klasiku, ale hlavne zbožňujem bubny!! Yamato! Hovorí vám to niečo? Možno, kto číta tieto riadky a je od nás, určite ma hneď spozná. Keď mám čerstvo umyté vlasy, vyzerám ako Turzonovová v Paneláku -ha ale to je len 1-krát do týždňa-ha. Dnes som sa vyspala celkom OK, až na to, že sa mi začali ozývať moje vredy na dvánástorníku, lebo, však áno, aj tie mám.
Keby som mala vaše e-maily, poslala by tom vám kopec srandovných e-mailov. Ja už len aj tak čakám, že nás administrátor odtiaľto vyhodí. ALE MUSÍM POVEDAŤ, ZE BY UROBIL CHYBU, LEBO TOTO NESKUTOCNE LIECI !!!!!!!!!!!!
Tak zatiaľ vás pozdravujem a som rada, že som vás aspoň takto trochu spoznala. Neskôr sa určite ozvem, Papá

krisha

dobre ranko vsetkym... vidim, ze tu normalne slohy vznikaju:-)))sa teda pridam: som 165 cm vysoka, 68kg, co nieje bohvieco a stale sa to snazim zmenit.Mam blondave vlasy, tiez som mala maniu, ze kazdy mesiac boli inej farby. Mam modrozelene oci, nechty mam vzdy upravene, robim si ich sama,pouzivam kamienky, tetovacky, nalepky, franc. manik.Vyrastala som v malom meste, mam ukoncenu dopravnu priemyslovku a pracujem v oblasti prepravy.Dokonca som sa po strednej snazila studovat na VS, ale nejak som to nezvladala a po 2 semestroch som studium prerusila. Aj kvoli praci som sa prestahovala do Ba, no bolo to aj tym, ze som chcela zmenit svoj zivot. Aj som ho zmenila, otocil sa o 100 stupnov a stale nechapem co ten zivot odo mna chce, no to je do inej temy...
Som celkom vipna, v partii som to ja, kto zabava, ale musim mat naladu. Velmi rada cestujem, no v poslednom roku som toho moc nepochodila.
Nemam ziadne zavazky, teda ani manzela, ani priatela, mam vsak kopec kamaratov:-)))Doma, na dome mam jedneho maleho dochodcu-nemeckeho spica, kt bude mat uz 17 rokov.

schelly

dr.jajbolí - tak toto bol že popis velké P !!! Pekne som sa pobavila :D:D Skúsim sa aj ja trošku "odhaliť". Výška: 168 cm, vaha 69-70 kg, vlasy mam pôvodne špinavo blond, ale už som prestriedala tolko farieb, že už ani neviem. teraz mam asi cca 4 roky čierne, dlhé. Nechty si okusujem pomaly do mäsa, ale zrovna teraz ich mam dlhé - snažím sa. Oči mam tmavo-hnede, som "bielej pleti". Poznávacie znamenie - jazva na obočí z dvojitého piercingu. Na lýtku jedna kerka, v hlave jazva z nehody z dectva. Nosím najradšej volnejšie, športovejšie a pohodlnejšie oblečenie - poctivo kryjem mišelína. Povaha - veselá, vraj ftipná, lenivá, niekedy tvrdohlava a niekedy naladova. Manžel - 0 , priateľ - 1 , dieťa - 0, zver - 2x . Jeden pes a jedno morča. Nosím okuliera do dialky (väčšinou len doma. Vyštudovala som hotelovú školu a robím v doprave. Milujem hudbum (rock, metal, punk, ska, reggae), zvieratká a počítačové hry.

schelly

čaute čaute. ja som včera bola fakt na korčuliach, fakt som sa k tomu dokopala, že jaka som hrdá :)) A potom som hrala PSP (malý prenostný Play Station) až do polnoci. oči mi už slzely, ale bola som strašne zažratá hehe. rano budík o 06.00 - skoro ma trafil šlak!

ventil

ahojte! chcela som vas trocha pozdravit, ale uz asi spite. dnes som sa tu velmi neohriala, nejako som asi nachladla, cely den ma strasne bolia uzliny pod krkom a mam nejake vysusene hrdlo. dufam, ze to nebude chripka. idem si lahnut, lebo uz ledva drzim otvorene oci. verim, ze zajtra budem schopna sa sem mrknut. majte sa krasne, myslim na vas. ved sa zase vystrabim.

dr.jajbolí

Halóóóóóó. je tam niekto? Sranda, že aj ja som myslela, ako sa dajú sem prikladať fotky a pod. Myslela som aj na skype a kameru, to by bola sranda!!!!!! Ale asi si vymeníme kontakty na e-mailové a môžme si poposielať fotky. No, budete prekvapené!
Radšej všetky napíšte, ako vyzeráte.
Začnem ja:
Som veľmi roztomilé dievčatko(hihi)
Mám medené vlasy s čerstvým svetlým melírom(celý život som bola blond, vlani som sa odtrhla z reťaze a bola som višňová, či burgundy, či aká a teraz zase chcem blon, len to naraz nejde)
Nosím už bohužiaľ okuliare, ale sú moderné a silné(4.5 diopt.)Som moletka(76 kg) Biela pokožka. No- ako keď pozriete na prasa s okuliarmi-hihi
Nechty mám vraj pekné, tie mi každý stále obdivuje, ale manikúru si nerobím, len lakujem. Sú dobrej kvality.
Chrum-vrchný-umelý, resp. mostík, spodné vlastné. Topánky č. 38, nohy formované.
Rada nosím nohavice, rifle najviac a tričká-voľnejšie, aby mi nebolo vidieť pneumatiku.
Zdravie: podlomené, nestojím za nič.
Povaha: veľmi veselá a dobre vplývam na ľudí-vraj(odčerpávajú mi energiu a na seba mi nezvýšilo)
Som t. č. nezamestnaná, na PN a už aj lenivá a sklamaná.
Manžel - 1
deti - 2 (dcéra 28, syn 29)obidve pekné a dobré...
pes - 1 nemecký ovčiak-sučka menom AIDA
Bývame v 3-izb. činžiaku, máme aj zahradu, ale na ňu nechodím, lebo tam už nič nie, Rómovia všetko ukradli.
Viac k veci nemám čo dodať.
Kto nasleduje teraz?

schelly

ja nejsom vobec unavena, len som lenivá :D:D:D: Mám nápad, čo keby sme si tu všetky poposielali fotky? :) Som dosť zvedava, jak všetci vyzerate. hehe :):):)

krisha

schelly aj ja som rozmzslala nad korculami, ale som taka unavena, ze ani vytiahnut sa mi ich nechce. Takze ostavam tu, pred PC a Tv.