Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

gumajz

Ahojte,v PN je pekné počasie,tak jajbolí napíšem teda aj ja niečo o sebe.
Výška 168,váha tú radšej momentálne nekomentujem,kedysi 65 kg teraz o dost viac,vlasy prirodzene brčkavé,farba medená,oči zelenomodré.Mám stredoškol.vzdelanie,momentálne bez práce.Povaha veselá,/som taký bútlavý strom/.Deti 2 dospelé,samostatné jednotky.Mám 2vnúčikov krásnych,1 muža už 33 rokov.Mám rada ľudí,hudbu,bicyklovanie,prírodu,hubárčenie.

[zruseny12]

jajboli ,co ty ma prenasledujes ,alebo co?teraz som prisla z uradu prace...a chodim aj na ine tami, lebo mam vela zdrav.probl.a to sa nesmie?druhykrat si popytam povolenie od mamicky:0))))..........dost som si pomomla aj sama a mam vela skusenosti tak ked sa da chcem pomoct alebo poradit aj inym,lebo ja som fakt bola ako troska a pomohla som si aj na pol sama...takze som stastna,ze som neskoncila na voziku...a ty co?ako sa mas>do prace som nesla za 160sk robit 9hod.nebudem....a dalsie veci okolo toho...uz som nieco aj pisala...ale,nechcem sa uz bavit o praci.Cakam zase na inu pracu...tak uvidime,lebo bez prace nie su kolace,ze?

dr.jajbolí

JAncecka, konečne robíš kroky. Všetci celú udalosť sledujeme a neboj, sme s tebou všetci! Ale o.i. by nebolo na škodu, keby si ju pozrel nejaký "lepší lekár" možno by bolo riešenie na zlepšenie jej zdr.stavu.
Na výlet chodte do Trenč.Teplíc a dajte si aj procedúry, úžasný relax. Bola som tam v kúpeloch. Aj v Nimnici, tam je nádherná príroda a je čo pozerať!!!

dr.jajbolí

Vymákla som Mariu na iných témach. neštuduj toľko!!!!
Aha, zabudla som povedať, že zbožňujem právo, vždy som ho chcela študovať, mám k nemu vzťah, ale sa mi to nepodarilo, ako všetko ostatné, o čom už všetci viete.
Ale teraz už bežím, papá, a prajem všetkým pekný deň!

jancecka

So Silvičkou je to ustálené, pekne papá, žiadne veľké zmeny, keby mala sily prejsť sama na wecko a z izby do izby, bolo by to ako pred tým, ako keď bola zdravá. No relatívne zdravá na svoj stav ale verím že aj to bude. Nech milekári nevravia že nie je nádej. Ona sa tak chaporí žiť :D je ako maličké dieťa :D a inak píšem sťažnosť na toho lekára čo mal prístup ako nechajte ju doma skapať. Písala som už aj e-mail na ministerstvo zdravotníctva, aj riaditeľovi nemocnice, nikto mi neopdísal, musím to poslať teda poštou na dohlad nad zdravotnou starostlivosťou. S nikým sa nebudem hrať.
Mám sa inak dobre, teším sa na máj, budeme mať 2.výročie svadby a chystáme sa niekam na víkend,kde nás vietor zaveje :D
Mám ale kopec roboty, čo ma depce, na druhej strane aspoň sa nenudím :D
Pekný deň prajem :D

dr.jajbolí

Mirka ff, čo je s tvojimi zúbkami, bolia ešte? A žlčník? Snáď si nešla už rodiť? Ideme všetci s tebou, neboj ty nič !!!
Zanzibar-máš absenciu, k sakru, kde si sa zašil?
Ventil, aj ty by si mohla častejšie zaskočiť sem, veď ty si založila túto tému, za čo ti určite všetci ďakujeme, si jednička!
Mariaa, ty si hádam nešla do práce? Alebo surfuješ na iných témach!
Jancecka, ako je s tvojou švagrinou?
OHON- no k sakru-kašle na nás!!!
Gumajz- dobré ránko? Čo nového v PN?