Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

teraz ma momentálne nenapadne ani jeden príklad ako som kedy koho podpichla :D ale keď sa tak stane, hneď ti napíšem :D ale už dlho nebola zvada, ani len maličká, asi sa lepším :D

krisha

schelly, to netusim. Ak ho este nema opravene, tak dnes alebo zajtra ho v praci urcite stretnem, a ak nie, nic sa nedeje, najdem si iny objekt:-))))
ako sme sa tu vsetci pekne opisali:-)))

jancecka

tak nevravím, že vyvolávam hádky pre potešenie, potom ma to aj mrzí, ale keď je dlho kľud, tak podpichujem, to som si na sebe všimla :D nie príliš dobrá vlastnosť, čo?

schelly

krisha, zatial sa mi nepodarilo. ale popýtam sa aj ostatných kamošov. len keby si vedela aspon farbu a typ auta, to by bolo jednoduchšie si myslím.

jancecka

Jéj, to sa mi páči, takže aj ja?
Volám sa Jana, mám 24 rokov, som vydatá skoro dva roky, deti zatiaľ žiadne, ale pracuje sa na tom.
Som vysoká 175 cm, váhu mám 65 kg, chodievam aj cvičiť, na váhe nevidno ale na postave trošku hej, zatiaľ len trošku. Mám prirodzene tmavé vlasy, tmavo hnedé, takú farbu si aj dávam, skúšala som už všetko od melírov cez trvalé a to mi vlasy zničilo na toľko, že mám z nich slamu :D inak mierne vlnité, čiže buď žehlička alebo tužidlo na podporu kučier, bez toho nemôžem von, pleť nie moc dobrá, odráža sa na pleti nedzravá strava, znamenie vodnár, som tvrdohlavá, niekedy sa rada hádam, nie som vôbec žiarlivá, som večný optimista, aj keď niekedy to tak nevyzerá. Rada sa smejem, mám rada ľudí, rada sa bavím, disko, aj keď som už dlho nebola, rodinné oslavy, milujem nákupy, milujem prácu v záhrade, ale nie okolo zeleniny ale okolo stromčekov, ich strihanie, kosenie trávičky, sadenie kvetiniek :D sa teším, kedy konečne budem mať vlastný dvor pekne upravený :D momentálne nadstavujeme podkrovie u svokrovcov, s ktorými mám výborný vzťah :D variť priveľmi neviem, ani ma to veľmi neláka ale bude musieť :D oči mám hnedé, čo ešte? A ešte milujem výlety, hrady a zámky, túry do prírody, korčule, fitko, čokoládu a cukrovú vatu :D more, opalovanie, solárium, moje drogy :D
Som ešte v puberte, niekedy sa snažím tak netváriť, vyzerám dosť rozumne ale niekedy sa mi to nedarí :D asi všetko :D to je sranda :D

[zruseny12]

JA BY SOM SA MALA TIEZ OPISAT...tak
-vyska-168
-vaha-61-62kg/ale momentalne som schudla ked som zacala chodit do prace/tak neviem svoju presnu vahu a vahu doma nemam...lebo ja sa vazim podla oblecenia...ked mi je vsetko ok,tak je ok a ked je mi tesne tak viem ze som pribrala...
-cislo oblecenia 38
-farba vlasou-vinovo cervena vpredu blond/take svetloplave skor/kratky uces,predtym som bola blondina-krasne vlasy obcas dlhe,ale teraz uz na to nemam nervy tak len kratke,rozmyslam zase,ze si dam na blond,ale tym ako som ochorela vlasy sa mi zmenili a kvalita nie je uz taka a vela mi vypadali:0((((....a tmavsia mi aspon trochu zvacsi objem vlasou...
-oci-zeleno-hnede-niekedy mi hovoria ze mam krasne oci/velke/ale mam teraz aj s tym problem,lebo sa mi robia kruhy pod ocami atd./este ze existuje make-up atd.:0)))).....co by sme bez neho robili
-obliekam sa:predtym extravagantne-momentalne trochu menej extravag.odkedy som ochorela tak jednoduchsie....
-nechty-celkom ok,len sa mi stepia pozdlz,nelakujem si ich,lebo laky mi nerobia dobre,mam ich ostrihane podobne ako francuzska manikura,ale nie je to uplne franc.manikura...
-vyucena;strojarka
-zaujmi-mam vela veci rada....
-pletiem strihem,sijem malujem tapetujem...jaj nechce sa mi tu vsetko pisat ale teraz vela veci nemozem koli chorobam....
-stav-rozvedena-ale zijem z druhom 12rokov
-deti-dva/chlapec18,dievca11/
-zvierata-1pes/ale nemame ho pri sebe/
-byvam-panelak
-povaha-vesela,tvrdohlava/to o mne tvrdia,ale ja si myslim,ze len stojim za svojim nazorom/
-pedantna/ale kedy ako.lebo ked ma vsetko boli tak kaslem na vsetko,a som rada,ze zijem...:0(((.......
-nerada o sebe pisem....
Hadam to bude tak zhruba vsetko.
Momantalne som nezamestnana....