Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ja viem,ze to bolo zo srandy:0))))...........ale pride druh domov tak nebude tolko casu a ani nechcem,ked bude doma tak chcem sa venovat jemu...a zase som pri PC,a to som si povedala,ze uz nepojdem k PC,lebo ma uz druhy den boli hlava a to urcite s PC,lebo som dost na nom poslednej dobe....uz to asi prehanam s tym PC,
jajboli-dala som biele nohavice do odbarvovaca,ale nejak skvrny nepustili,co som sa minule oprskala ked prsalo a to hned som ich namocila a dnes som si kupila odbarvovac a nepustilo to...mas nejaky iny napad ako odstranit fleky....ja moc nepouzivam take veci,ale teraz som to musela urobit,lebo tie nohavice nevyhodim,este nikdy sa mi toto nestalo aby sa mi nieco nechcelo vyprat a to pouzivam casto biele veci...:0(((....babo rad...:0))))......
OK, držím palce, príjemný deň, dobrú robotu a ŠŤASTIE
ludia majte sa, letim do prace a drzte palce... mozno sa mi sem podari jednym ockom este pozriet:-)))
Ahojte, no, dorazila som....aúúúúúúúúúúúúú, tak ma pomordovala, že som mala zadok vyššie, ako hlavu. Sedela som tam 1,5 hodiny. Ešte stále ma bolí aúúúúúúú. Mala som kľud a teraz mi to poriadne rozbabrala a zapchala.
Ja mám tiež prirodzené vlasy a zelenohnedé oči, a som v znamení ryby. Citlivá, dobrosrdečná, prispôsobivá, dám sa stále každým využiť, proste som blb. Nie som panovačná ani tvrdohlavá.
MAria, ja som to zo srandy písala, lebo vždy viem, kde ťa hľadať, lebo som zistila, že ťa presne to zaujíma, čo mňa. A ak to nie je tajomstvo, prečo len o 10 dní? Niekam cestuješ? Vezmi nás so sebou......hi
Ventil, prajem ti skoré uzdravenie
Krisha, no, ty vyčkaj, lebo ujde šťastie. Popýtaj sa kolegov na neho, ako som ti radila, že mu chceš vrátiť niečo, alebo tak... a zapotrošila si jeho t. č. Nuž ale to ti iste nemusím radiť....
Moje hobby je nakupovanie , ak mám za čo,a pomáhanie ľudom, ale som už unavená, rada radím, vybavujem zháňam, píšem a tak.Čítam, vzdelávam sa, nie som chorý pedant,ale špina ma nežerie,som akurát., lebo bytu som slúžila už dosť, nech teraz on slúži mne. Mali ste už kávu? JA ani obed. kúpila som si len lángoš s cesnakom syrom a smotanou, ale ani ten som nezjedla. Neviem nejako hrýzť.
Som rada, že sme všetky také"akurát"....
jesto na nás čo chytiť aj pozerať(ha).
ahojte vsetci!!! mam strasnu chripku, lezim doma, ledva sa hybem. len som sa na vas prisla pozriet ci sa mate dobre a utekam naspat pod paplon. tak si uzivajte pekne dni, ved aj ja si budem, ked vyzdraviem. papa!
este pre teba jajboli,kde si?asi u zubara,tak sa maj aj ty krasne...az to bude mozne ozvem sa...ale az asi za 10dni.pa
ale viem odkial po kial,a to vyzadujem aj od inych...ak si viac dovolia maju u mna smolu...:0(((..........no asi budem musiet koncit...lebo idem dat biele nohavice do odbarvovaca...a dnes som tu uz stravila zase dost casu...tak sa majte vsetci pekne...neviem kedy sa ozvem,lebo teraz nebudem mat cas ist k PC,tak asi az za 10 dni...pa
tiez viem tvrdo stat za svojim...
Hej to zase aj ja, keď zistím, že môj názor nie je správny, tak si priznám chybu. Ale tvrdohlavo ho obhajujem :D
ale vies,niekto si mysli,ze som tvrdohlava...alebo, ze sa rada hadam a ja hovorim,ze len si stojim za svojim nazorom,ale viem aj ustupit,ked viem ze nie je to dobre...viem si priznat aj chybu ked urobim nieco zle...