Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

Mariaa, čo, podarilo sa zlikvidovať fľaky na gatiach? U nás pršalo len trochu, ale hrmelo jak ďas. Teraz je vonku vietor a zima.

dr.jajbolí

ahojte, no ten zub ma zase bolí. Zapchala mi ho zubárka, šťúrala sa v ňom a teraz neviem ani jen zahryznúť. Zrejme schudnem, čo nevadí, ale ma to štve, že som zase na ibalgine.
Robila som fajný šalát-vitamínová bomba.
Hlávk. šalát posekať na drobno, pridáš cca 10 dkg šunky, varené vajce, jarná cibuľka alebo pór, sol, pr.cukor.,citr.šťava a biely jogurt alebo sladká smotana. pomiešať-jesť. fajné.
Je tam niekto teraz? Halóóóó!

mirka ff

ahojte vsetci.uz som tu,zub je vytrhnuty,,jaj ale nebolo mi vsetko jedno.pobede som narychlo varila,a uz mam veget.sice by som mala zehlit ale sak aj zajtra je den.Jajboli ako bolo u zubara?aj ty si dnes mala ist.som si to tu citala,tak sa tu pomaly "odhalujeme" ze kto sme,co sme.citam ze Gumajz je niekde z PN,si priamo z Piestan?

[zruseny12]

ty si ale vycurana...tam prave pise ze len do 60stupnovej vody a nechat hod.mocit...asi to bude iny odbarv.ako niekedy,lebo presne ako ty pises vtedy sa muselo vyvarat na sporaku pamatam,vyvarala som tak plienky pre syna....tak to bude nieco nove ale pise tam odbarvovac....najprv musim kupit ,co radis...

dr.jajbolí

Júúúj, u nás hrmí aj blýska sa, taká čierňava ide, určite vypadne internet, ako vždy, takže vypínam PC. Papá
Bude búrka ako hrom

dr.jajbolí

Mariaa, skús namočiť do arielu. Nechaj aj celú noc, alebo aj wanisch.Odbarvovač len vtedy, keď to ideš vyvariť. Ten ariel je perfektný.
Aj ja som si povedala, že to nebudem preháňať s PC, lebo manžel sa hnevá, takže keď má prísť domov, tak ho vypínam a potom večer idem zase na PC, akože som celý deň nebola... hihi