Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

krisha

hej, som po nocnej a ked nepojdem do postele, tak mi zacne sibat:-))) Neviem preco, ale najprv sa nemozem prebrat, ale neskor mam pocit, ze mam v sebe energiu celeho ludstva:-)))
A coze ti sposobilo tu dobru naladu? Tipujem, ze sa citis dnes dobre. Ci nie? A na tie flaky, by som dala fakt ten vanish, nechala posobit a potom este supla do pracky. Ale ak je to od oleja, neviem, neviem, skus jar a horucu vodu...

krisha

dobre ranko vsetkym prajem...tak predsa len som ho stretla, len bolo vela prace tak sme nemali cas kecat, ale dnes by mal opat prist.Mariaa...nejaku dobru naladu mas:-))) vidim, ze vcera sa tu ukazal aj nas zanzik:-)))uprimne lutujem vsetkych, kt bolia zubky, nieje tusim nic horsie...

[zruseny12]

DR.JAJBOLI,nepustili,dnes musim kupit ten VANIS,ALEBO NIECO NA SKVRNY NO TOTO SA MI ESTE NESTALO:0((((.......NEVIEM ,CO TO BOLO ZA BLATO, ALEBO CO?TO SOM SLA CEZ TRAT TAK CI NIE JE TO AJ NEJAKY OLEJ ATD.AJ JA uz kycham asi som sa tiez obrala od VENTILA....PANA...ESTE TO TAK....

[zruseny12]

Ahojte vsetci,som tu na chvilu,no zanzibar kde sa tulas?uz sme si mysleli,ze si odysiel bez nas na ten vylet...:0(((.....NEOPOVAZ ODIST BEZ NAS,LEBO DOSTANES 5 A 20-DCAT NA ZADOK...:0))))....

dr

Ja som tu, aúúúúúúúúúúúúú, bolia ma tie hlúpe zuby, no ako mi tá zubárka už urobila, keď ma tak bolia, nezaberá ani ibalgin aúúúúúúúúúúúúúúú
Ventil, uvar si len taký slepačí bujón a vypi ho!!! Pomáha a potom čajík, Júj, dúfam, že nedostanem od teba, lebo ja všetko chytím od každého. Ventilček, ty sa len lieč spokojne a keď ti bude naničm alebo OK, tak potom sa ozveš,Papá, uuzdrav sa nám skoro

zanzibar

pomoooccc!!! kde ste vsetky - kamaratky moje? to uz aj vy lezite pod paplonmi ako ventil? je mi to luto, ze si chora, nezabudaj, ze mas prave ze vela pit, aby si co najskor vyzdravela. aj ked nie si smadna, tak pi nasilu. drzim ti palce na rukach aj na nohach, to su hned styri, urcite do styroch dni budes celkom fit.

ventil

ludia, je mi hrozne zle, strasne som slaba a stale mi je na vracanie. skoro nic nemozem zjest, dokonca ani vypit vodu. mam teplotu a potim sa. pritom cely den lezim, ale neuveritelne som slaba. takuto chripku som este nemala. priserna! aspon ze vam je dobre, to ma tesi. tak sa majte krasne, ved ja sa z toho dostanem a pridem medzi vas.

dr.jajbolí

medzera sa dá vyplniť mostíkom. Dva zuby vedľa medzery(z oboch strán) ti zbrúsia a nasadia mostík. Môžeš si dať urobiť keramické zúbky, ale to nie je veľmi lacné. Tak asi 4 tis. 1 zub. Viac nie. A musia ho vytrhnúť? Veď keď máš koreň zdravý, dá sa nasadiť korunka

zeze

Ludia, ako sa da prezit trhanie zuba? Da sa? Mna to asi tiez caka ale rozmyslam este nad inymi alternativami. Ako potom riesite medzeru?