Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Muž so ženou sa stretnú v čakárni nemocnice.
"Na čo čakáte?" - pýta sa muž
"Na odber krvi. Dávajú mi za darovanie 5 dolárov. A vy tiež s krvou?"
"Nie, ja idem darovať spermu. Dostávam za to 25 dolárov."
O týždeň sa stretnú opäť.
"Tak čo, opäť darovať?" - pýta sa jej muž
"Hmmhm" - prikývne žena s plnými ústami.
Ahojte všetci,čo tak skoro vstávate?ja spím do 9,oo hod.,ale to len preto že večer nemožem zaspať aj do 2,00 hod.dnes ma bolia klby to ten hnusný čas.jajbolí je mi luto že ta bolí zub,daj si nato švedske kvapky ak mas mne to zaberá.o tých keramických zuboch ked si spomínala že 4 tis.,no ja som dala za jeden 12 tis.Sk šlak to trafil.
mirka ff
tak ja viem, zarábame len ale dva týždne, ja viem je to málo, teraz som mala aj menzes,tak skúsime cez plodné dni a ak nič, behnem lekárke, lebo sestra ma diagnózu, zhrubnuté vajčkovody, tak sa bojím či to nemám aj ja D:
Dvaja českí policajti lúštia krížovku. Majú uhádnuť meno horolezca na päť písmen. Ide okolo veliteľ.
"Pán veliteľ" - pýta sa jeden z nich - "horolezec na päť písmen, neviete?"
"To bude oný...ten...Boriš!"- odpovedá veliteľ.
"Boriš, správne, sedí to! Teda pán veliteľ, vy viete všetko!" - chvália veliteľa policajti.
"Chlapi, to je také jednoduché" - hovorí veliteľ - " veď sa o ňom spieva aj v tej známej pesničke ... Boriš umí po skalinách
čauteee. tak ja zas zarezavam v praci. počasie je na ho... čítali ste si anketu-chply tam dole?? pekne som sa pobavila hehe. ale suhlasim s tou babou. no čo už, každý sme nejaký. zajtra idem na gyndu...nechce sa mi taaam. naposledy bola lekarka taka surova, že ma celý den bolelo bruško a idem tam s velkou nechuťou. doteraz som s tým nikdy nemala problem, asi mala zlu naladu a tak ma to odradilo, že až....držte mi palčeky :((
ahojte.ako ste sa vybuvali?juj Jancecka ty mas viac diagnoz ako my vsetky tu stonajuce dokopy.mne sa pre zmenu dnes toci hlava.vecer som nemohla niak zaspat.no citila som tvrdnutie bruska,dufam ze sa drobcek nebude pytat na svet,este ma 5tyzdnov cas.Jancecka a kolko uz zarabate babetko,ked pises ze sa ti nedari otehotniet.
Ahojte všetci :D som tu zase. Je mi ľúto že ste všetci takí chorí. A mne nič vážneho nie je až na bolesť kolien, zubov, akné, hnisajúce ušné dierky, zarastajúce nechty na nohách, na to že nemôžem otehotnieť, a nejako ma bolí žalúdok, inak sa rysuje krásny deň :DD
Silvičkina noc bola dobrá, žiadne zmeny :D
Ahojte, horko ťažko som vstala, včera som sa nadopovala ibalginom, aúúúúúúúúúúúúú, neviem do čerta, čo mi dala do zuba, idem zošalieť.Teraz mám v sebe zase raňajšiu dávku ibalginu a hriala som si to už biolampou. Vraj reakcia, lebo som jej volala-zubárke. Ani jesť, ani piť, lebo na celá huba už bolí, akoby mi nervy poskakovali v nej.
No, dobre, Krisha, myslela som na teba, dúfam, že sa to nejako rozbehne s tým tvojim idolom. Maria, tie gate neviem, čím by som skúsila. Ten Wanish a ariel určite by mal zabrať, ale keď si to už niečím šudrala, tak neviem. Držím palce.
Dnes idem k obvodnému, včera som tam bola ale sestrička ma poslala radšej preč, lebo bol hrozne zle naladený a ešte by mi ukončil PN.
Ventil, je ti lepšie? ˇAch ľudia, tie naše choroby!! POtom sa ešte ozvem, zatiaľ všetkým prajem príjemný a ničím nerušený pekný deň, papá
dobruu mariaa a nech ti to vydrzi:-)))ahoj
tak ti prajem dobru noc,aj ja mam take stavy ako ty,som ospala a ked sa poumyvam osprchujem odrazu ozijem a je po spanku...mam naladu...len neviem do kedy...zatial mi nic nie je...no budem musiet nieco urobit,ved ich nevyhodim...tak sa krasne vyspi.pa