Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

On je fajn chlapík a výborný diagnostik, ale začal podnikať, je aj v mestskom zastupiteľstve, má toho veľa, a ešte dostal aj kontrolu zo zdr.poisť., tak sa mu to nakopilo, ale neva... ja počkám! hihi mám čas, ta né?
Ak si sa porezala, obcikaj si to!!!! Overené!! Ale len ty, nie že si dáš mužovi obcikať. Vlasný moč lieči a výborne dezinfikuje. Nesmejte sa, ale je to tak!

mirka ff

caute.boze ja mam dnes dodzubany den.tak hnusne som sa porezala na pravy ukazovak na "podusku",sakra moc ma to boli,co mi az zle doslo..a to som este len zacinala varit.robila som drzkovu,muz ju moc lubi a mne pri tych vyparoch bolo az az.a este to porezanie.tak som tam nechala taku spustu riadu,,no hadam nebude frflat ked mu to poviem at ich umyje.a este francuzske zemiaky,plny pekac,zajtra nevarim.teraz ich tu vypapkavam pri PC.a co vy babenky ako sa vam dnes dari??jajboli to co je za nervaka,myslim toho doktora?

dr.jajbolí

Krisha, je tam jedna téma- jedna hľadá pre 23 ročného z TN frajerku, je vraj sympaťák, vysoký blond, čo ty na to? Ozvi sa

dr.jajbolí

Krisha a ten fešáčisko pracuje tam v tej firme, kde pracuješ? Cítim, že s ním budeš koncom týždňa randiť.....

dr.jajbolí

Jááááááááááj, už som tu! No, predstavte si, ja som vám šla k tomu obvodnému - zase, a sestrička nám ukázala, aby sme šli radšej preč, penil od zlosti a ten ma chce už vyhodiť z PN, tak som bežala, kade ľahšie. Zuby si ohrievam biolampou + ibalgin. Ešte dnes počkám, či je to len reakcia včerajšieho šprtu.
Ventil sa ako má? Teplota klesla? Ľudia, nie nadarmo sme na www. zdraví. Veď sme všetci tu chorí.
Jancecka, dieťa sa podarí aj posledný deň krámov, obidvakrát som tak otehotnela. Musí mať sakra chuť a vtedy to výjde-bum-bác-do toho!!!
Gumajz, aspoň ty si OK, ako ti je dobre a ešte k tomu napapaná. JA som dnes len polievku chlipkala a ešte ma aj preháňa-uf- na všetky strany. Ja mám v organizme nejaký garamból, či čo, všetko sa mi serie(pardon)

krisha

dobre rano, tak prave obedujem, citam, ze niekomu sa nechce byt v robote, ze Schelly? Ja dnes opat idem na nocnu, tak dufam, ze to nejako prezijem.