Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
nenájde sa tu nejaká panna? ja som vodnár :)) keby nás tak panny poocikávali, možno všetky choroby by vymizli :D je to sranda tu s vami
Ľudia, prečítajte si "PROSÍM POMOŽTE", je to hrozné, musíme ísť pomáhať, nechce sa mi to veriť!
Jajboli a to si mam akoze ocurat prst,jako o panenskom moci som pocula tiez vselico ale nie som panna,,som LEV
chcem to vyskúšať :D asi sa idem niekam porezať :D keby som si dokázala očúrať ušné dierky, možno by ani nehnisali:D ale to nedokážem :D
Teraz musím odísť, ale sa vrátim okolo 16-tej, tak sa mrknem sem, zatiaľ papá
No existuje URENOTHERAPIA, nepočuli ste? Vraj chorí ľudia by mali každý deň vypiť pohárik.....fúúúúúúúúúj, ktovie, ako chutí? Ale na to porezanie je to úplne super, Mňa to naučili kolegovia na doprave, často mali úrazy a furt si našťali na to poranené. Ja som to vždy každému doporučovala, ale neverili mi, až jedného dňa som musela ja vyskúšať. V momente sa mi zrástol rez. No stiahol, nie zrástol.
aj mne to tu chvilami blbne
Jancecka ze tak sa z rakoviny vyliecil aj manzel Turzonovovej,ale neviem ako sa on vola.uz som o tom citala davnejsie aj clanok.ale ci tomu verit.kazdopadne ja na to zaludok nemam
No veď tu som! ale sa mi zdá, že zlyhá server, asi vypadne net
Obdivujem ľudí čo sa liečia vlastným močom, ja by som to nedokázala D: