Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
mirka ja som to skúsila,vyhodili sa mi také vyrážky na tvári,som si to dala asi 3 krát a pekne zmizli.ale piť fuuj to by som nemohla.
je to ozaj mozne??
dajte si do googlu urinoterapia,je to pravda s tým močom.musí to byť váš vlastný ranný moč,stredný prúd.vycikaš sa do plast.pohárika napr. a potom si tým močom potieraš bolačky aj hnisavé ušné dierky napr.,treba vyskúšať,nie je to také hnusné.
a ja sa stále nudím v robote a stála nemam čo robiť :(
Mirka, to musí byť tvoj vlastný moč, ale ja už bežím, lebo zmeškám, papá zatiaľ
ja som bola na tej teme PROSIM,POMOZTE.asi je chudatko na tom vazne zle.myslim aj po psychyckej stranke.boze ako jej pomoct.dovie ako to beru jej rodicia,alebo ci je sama.hrozne trapenie
ja mam doma pannu,teda dojde zo skoly a bude mi curat asi na prst.teda ona je blizenec a ked ma 9rokov tak snad aj panna.jaj sak sa tu pritom rehnim
Ja som RYBA, ja ti tam môžem akurát vplávať do ucha... hihi
Očúraj, ale nie že to potom opláchneš vodou. Čúraj!!!!! Idem aj ja! Aúúúúúú moje šalené zuby, už ma zase štvú, ale už bežím, lebo zmeškám. Idem na jednu obhliadku. Papá
teraz som si spomenula ze s tym mocom to asi moze byt aj ucinne.no mne kedysi hovorila moja babka ze moja mama ma musela utierat ocuranou plienkou,lebo ze ma niaka stara babka "uriekla"ked som bola babetko.