Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
www.ciao.de skuste pohladat nieco tu
mirka ved to vyskúšaj,potieraj si tvar ranným močom hned tý prvým ked sa ráno zobudíš, nechaj trochu odtiect a zachyť ten stredný prúd.ma to byť na ekzémy,vyražky a podobné neduhy.ty si už skúšala tu kozmetiku ombia?
Krisha dnes dojde ten fesak??
jajboli...dufam, ze mas dobreho tusaka:-))) majte sa krasne, a zajtra dam vediet, ako pokracujem...
ja som blíženec :)
ta kozmetika mne osobne nic nehovori,je ju dostat bezne v lekarni.poliewocka hod sem niaky link kde by sme sa o tej kozmetike docitali viac.no a myslite ze by mi ten moc pomohol aj ked mam supinatu tvar a robia sa mi na lici take cervene fliaciky
Ombia-nie je draha,este lacnejsia ako nase,je to z Rakuska a je fakt kvalitna...neviem ci ju u nas dostat.
akáje to kozmetika Ombia?kde si to kúpila
Ja pouzivam krem Ombia cosmetics s 5% obsahom urey=mocoviny a vidim dost VELKY rozdiel.Pokozku mam hladku bez jedninej vyrazky:)uz po tyzdni pouzivania.
no nemam cas to tu cele precitat len som zbadala ze urinoterapia...a mozem z vlastnej skusenosti pochvalit..mam 15 a mala som akne...a raz som to zacala pouzivat a hned po jednej noci rano to bolo lepsie...ale musite pit vela vody