Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ja som bola na prechádzke teraz som sa vrátila,lebo des som nebola vonku celý den čučím doma už mi ztoho šibe,nič ma nebaví
mirka a daleko je pohotovosť? Zajtra bude neskoro, ako to máš hlboké, to ti vážne hovorím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mozem ist akurat tak pesi,osobne som mu otvorila pivko
u nás je pekne, ale zima
Mirka, ak máš takú ranu, poslúchni manžela a choďte na pohotovosť, pretože keď je to hlboké, tak tu to ozaj treba zašiť a zajtra už bude neskoro, zajtra ti to už nezašijú, Choď, prosím ťa, hneď!!!!!!!!!!!!
a Krisha robi 12-tky alebo ako to ma??dovie kam zmizol OHON,uz tu davno nebol.ked dojde bude musiet doniest "pripovedne".u nas prsi,a u vas??
este nie,vaham ale mocim si ho v kamilkovom odvare.muz ma chcel zobrat na pohotovost ze to by mi asi aj zasili.ked to zbadal mal dost aj on.cikat budem asi az rano,no jak pomoze aj 5krat,mocu mam dost
Ahojte, už som tu, trochu som sa zdržala, bola som aj u maminky mojej zlatej.Sranda, keď som zadávala tie písmenká ku príspevku, tak tam bolo KEEC.
Jáááááááááááááj, už ma z tých zubov asi porazí. Ibalgin a Ibalgin a Ibalgin a biolampa trochu lepšie, zatiaľ skoro trochu jem a potom zase aúúúúúúúú.
Krisha nám už išla do práce, čo?
Shelly, aj môj syn je blíženec.
Aký ste mali dnes deň, čo viete o Ventilovi, ako jej je?
Mirka, čo , pocikala si si zú ranu, alebo ešte váhaš. Však som mala pravdu, aj gumajz to potvrdzuje!
polievocka my chceme slovensku alebo cesku verziu tej stranky
neskusala,ja o nej citam prvy krat