Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ahoj, kamaratky a kamarati! trocha sa to zlepsilo, teplotu uz nemam, ale musel to byt silny virus, lebo uz maroduju dalsie dve kolegyne a jedna skoro skoncila v nemocnici. neviem, kde sme to chytili. ale zase, jedna chripka rocne neuskodi, ako hovori moja terapeutka, je to trening pre imunitny system. tak z toho zase taku vedu nerobim. trocha som dietovala, aj schudla, co ale pri mojej chuti do jedla dlho nevydrzi. dr.jajboli, co je to s tym tvojim zubom, preco to nedas vytrhnut. budes mat pokoj, daj tam vytahovaci chrup, ten neboli a do smrti mas klud. nebolo by to lepsie?
aj ja uz chcem niekam vypadnut!!! Ta Duchonka nam nevychadza, kazdy ma nejake plany, tak sme sa dohodli, ze si pojdeme z roboty niekam sadnut a zapijeme moj odchod. Schelly, nemozes zmenit lekarku??? Ahoj jajboli...citam, ze este stale boli:-)))chudatko nase
Ľudia, mne je tej čajky na "Prosím pomôžte" tak veľmi ľúto!!! Ako by sme jej pomohli? Prečítajte si!!!!!!!!
Na pláne nemám nič, lebo sa mi nič nechce, serie ma ten hlúpy zub, dokedy sa budem ešte trápiť! Schelly, kam konkrétne ideš na Str.Slovensko?No gynda aj mňa čaká, ale len to odkladám, bolí ma pravý prsník už hádam 2 mesiace
stavila som sa este v meste, lebo moja chladnicka zívala prazdnotou. Vcera sa neukazal, no nevidi, ja to prezijem:-))) Vidim, ze ste vsetci pozaliezani, tak sa tu este chvilu potulam a zaleziem aj ja...do postele
Dobré ránkooo. No ja som na tu gyndu nešla, lebo lekarka niekam ide preč na dva dni...Takže idem až v pondelok. Tak strašne sa neteším. Po tej jednej skusenosti mam z tohto druhu vyšetrenia uplnú hrôzu. čo máte v pláne na víkend? ja ide s priateľom na to stredné Slovensko a v sobotu na hrad :)
Ahoje, vidím, že všetci ešte búvate.Ventil, ako ti je dnes?
Krischa, ako bolo v nočnej, stretla si ho?
No je dnes idem zasa skúsiť šťastie k tomu môjmu obvodnému, ktovie, akú bude mať dnes náladu...:D
Mirka ff, čo porezanina?
Potom sa ozvem, ale najskôr asi za obedom, zatiaľ všetkým pekný deň a Krischa tebe dobrú nôcku!
Snáď sa nechystáš zase k babke?
Zanzibar,ja som tu
no, ja na vas veru nemam stastie. nikto tu zase nie je. cez den som ako vygumovany, lebo celu pracovnu dobu len makam. a takto vecer tu zase nie ste vy. ved uz bude za chvilu zase vikend, je to mozne, ako to vsetko rychlo leti?