Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
nastvala ma dnes mladsia kolegyna, zasrana krava, nema vysku a bude do mna hubovat!!!! sa tvari jak keby bola bohyna! len toto ma nastvalo :) nemam rada ked nejaky nimand si bude na mna dovolovat
zanzibar ty sa chces zenit? ahahahah, vsetci pozerame ordinaciu asi hahaha
ahojte!! toto je zakon schvalnosti, vzdy ked sem vecer pridem som tu sam, takto ste ma vsetky opustili, ved predtym ste sa tu obsmietali aj vecer. co take davaju v telke, ked tu nikto nie je??? som sam a opusteny, nikto ma uz nama rad na tejto teme! a ja som tak dufal, ze mozno sa tu aj ozenim. no toto, zeny, to sa nerobi! cez den sem nemozem skocit, vecer uz zbytocne cumim do pocitaca. ach, jaj! co s vami, ved hadam sa este stretneme ked sa mi otoci cas, teraz som ako v jednom kolotoci. to tak bohuzial obcas u mna byva. ale aspon dufam, ze vam je vsetkym dobre. tak sa majte a uzivajte si!
ahojte, ja mam taky trošku osobny problem. mam problematicku pleť a trapi ma to strašne. mam frajerku ona ma dokonalu pleť ale lubima strašne ale ja mam občas sa mi vyhodi vyražka a velmi nerad chodim von za svetla. aj ked musim tak nasilu viac menej . najradšej mam podvečerne hodiny. ale neni to tak strašne ale trapi ma to dosť.
ja som mavala tiez s tym problem,po porode prvej dcery sa mi to ako-tak upravilo a teraz nie zeby sa mi zapalovala koza a robili sa pupienka ale mam na tvari dost sucu kozu,hlavne na nose,licach,taka T-zona,asi mam zmiesanu plet,no a teraz sa mi uz asi 3mesiace robia cervene az hnede fliaciky.a tazko to prekryjem aj dermakolom,proste my to je dost vidiet hlavne na licach.
nie v hroznom, mám také drobné nezapálené, toho mám dosť ale sem tam sa mi takto zapália aj 4 pri sebe ale sú na tom aj horšie, skúšam skúšam a odhodlam sa zrejme na zelený jačmeň
Jancecka na nas sa na vsetky lepi ta bolest zubov,ale asi sa budeme liecit tym mocom,,jaj ja by som to nedokazala vypit,FUUJ.a ty mas to akne v akom stave?
baby ja som tu :DD celé líce sa mi do rána zapálilo, je to hrozné, a to mám drahé výrobky na akné, už neviem čo s tým, ale zisťujem, že ma na tej strane bolí zub, takže to kľudne môže byť aj z neho
ahojte.tak uz som tu aj ja.nebolo ma doma, cely den sa tulam.ani Jancecka tu dnes tusim nebola ale ozval sa Zanzibar,co je potesujuce kedze Ohon je asi v Mongolsku,alebo dakde v "prcicach".ako ste dnes travili den osobky??jej sranda,,zadavam tu tie pismenka a tam ze F U U J
ahojte, jajbolí ta ako si dopadla u obvodného? dúfam že ta už nevypísal a čo zub bolí ešte?