Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

urazena

no ved to ze radsej som to nechala tak, nic som jej nepovedala... ale cloveka to rozhadze, no nie? tak zurim tu, aby som zbytocne nerobila konflikty - nemam to rada a neviem si predstavit pracovat niekde, kde som s clovekom v konflikte. Mozno sa zajtra budem tvarit ze sa nic nestalo - ak to do rana nejako stravim :) a s tou VS mas pravdu - niekto to ma vrodene - myslim jemne spravanie... a niekto nie... Tou VS som si chcela nejak dokazat ze som lepsia ako ona :) ale ty si ma hned sprdol :)

zanzibar

nemienim sa hadat, ale podla mojho nazoru je inteligenica vrodena. cize vs pridat moze akurat na sposoboch a vzdelani, ale nie na inteligencii. trosiliiinku moze nieco obrusit. ale prejavom inteligencie alebo povedzme nejakej vnutornej mudrosti je aj to, ked clovek nepodlahne a v hadke sa nedopusti zbytocnych urazok. kazdy sme iny, to chapem. hovorit mozem iba sam za seba, lebo samozrejme aj hodnotit mozem iba sam seba - aj zmenit mozem iba sam seba, ale to je stara znama pravda. takze teda hovorim sam za seba - snazim sa zbytocne sa nedat vytocit a ak sa da chapat aj tych, ktori maju iny nazor ako ja. niekedy je to iste zlozite, ale ved na to sme na svete, aby sme sa ucili, ci nie?

urazena

zanzibar,
clovek musi mat najprv v hlave a potom nech si otiera hubu o niekoho ineho... ja nevyzadujem ziadne poklony, ale ked ja sa spravam slusne, tak to vyzadujem aj od druhych. A VS ozaj cloveku prida na inteligencii, mozno nie kazdemu, ale prida :)

mirkaaa

urazena sorry to som nemyslela teba, ale tu tvoju "sefku" tak neurazaj ja som nemyslela teba, len som zabudla dat otaznik ci je ona blondina tak na dolozenie...

zanzibar

urazena, prosim ta, nic v zlom, ale preco si myslis, ze niekto z vs je lepsi clovek ako ten, co vs nema. vies kolko ludi so mnou studovalo a aj dostudovali a clovek sa nestacil cudovat, ako sa im to podarilo? a to som programator, co nie je az take najblbsie povolanie, takze nieco vediet pri tom musis. netusim, ake fleky si ti ludia nasli, lebo od rozumu boli tak daleko ako eksimak od chorvatska.

mirkaaa

jasne ze je to blondina.. ako si vedela? mame tam este jednu bledsiu blondinu a ta je na tom stejne - vacsej krasotinky a inteligentky nad nu niet

mirkaaa

fasdfasdfdsafdsa kolko mas rokov? teraz nic v zlom, ale ak je tvoj vek cca 15-18 zajdi za koznou ona ti pomoze tym vekom od 15-18 mas lepsi predpoklad na lepsie uzdravenie plati samozrejme aj nizsi vek, netrap sa a zajdi za lekarkou ona to vyriesi a budes happy..