Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

schelly

čauteee. akoo? konečne tu máme piatočeeek. tak sa mi nechce byť v robote :( Ale teším sa zajtra na ten hrad. Hlasia všade pršať, tak ...snad to nebude také hrozné. Aké máte plány na víkend vy? Včera som spravila jednu perfektnú omačku na špagety...priateľ vylízal aj tanier a ja som nemala ani slov :) Chce niekto recept ? :)

[zruseny12]

JAJBOLI,CHCELA SOM SA SPYTAT KOLKO DNI MI PATRI DOVOLENKY PODLA ZAKONA,/MOZNO SA PYTAM PREDCASNE,ALE POTREBUJEM TO VEDIET....OD PONDELKA NASTUPUJEM DO PRACE...DUFAM,ZE MI TO UZ VYJDE...ZATIAL NECHCEM MOC O TOM PISAT...

[zruseny12]

PRAJEM VAM VSETKYM KRASNE DOBRE RANO A KRASNY DEN....A TEBE ZANZIBAR ZVLAST,KDE SI SA TULAL?MY SME UZ MYSLELI,AE SI ODISIEL BEZ NAS NA VYLET?....U NAS MOMENTALNE JE SKAREDE POCASIE,ALE TO KAZDU CHVILU JE INE...AKO V APRILI...

dr.jajbolí

To ma mrzí, o. i. , že som niektorých nakazila mojim boľavým zubom, Mňa ešte stále bolí a cítim, že mi ho zapchala a hnis je ešte tam, darmo som vybrala antib.

dr.jajbolí

Halóóóó, je tam niekto? JA som len teraz prišla, Dnes som mala túlavé topánky.Bola som konečne u obvodného. Dnes bol mimoriadne OK, takže OK, sedela som u neho 3/4 hodiny a vyrozprával mi zážitky, odkedy sme sa nevideli. 30.4 idem na KOMISIU, som zvedavá..... bude to buď-alebo.
Gumajzík, Ventilček, Krischa,Schelly, MAriaa, Mirkaff, Zanzík, Ohon, myslela som na vás, čo tu beží za debata bezomňa, vidím aj nových, takže vitajte všetci. Okruh sa zväčšuje, takže na Duchonku sa nejde. Musíme na nejaké veľké parkovisko...hihi, kde sa všetci zmestíme....Alebo opekačka niekde v strede, čo poviete?

zanzibar

nesprdol, neber to tak, je to len moj nazor a ten vychadza iba z mojej skusenosti. niekto iny moze mat ine skusenosti a iny nazor. ale mne to tak nejako vychadza, ze cim je clovek nejako vyvojovo vyssie, tym je k inym tolerantnejsi. berie ich takych, aki su. neznamena to, ze si musi nechat nakakat na hlavu, ale ked sa napr. stretne s clovekom, o ktorom je presvedceny, ze dohovor s nim nie je mozny, radsej sa mu vyhne ale nebude sa s nim vadit. ved to by sa iba dostal na jeho uroven. jeden filozof, tusim francuzsky, myslim, ze sa volal Le Bon vypracoval teoriu, ktora sa vola "psychologia davu". podla jeho teorie, ktora je dost uznavana, udajne cely ludsky dav ma taku inteligenciu, aku ma najblbsi clovek v tom dave. iba tak sa da vysvetlit napr. davova psychoza. v tom konkretnom dave su predsa neraz velmi inteligentni, dokonca niekedy az genialni ludia, napriek tomu v dave zabudnu nielen na slusne spravanie, ale aj na vsetky svoje skusenosti a rozum a spravaju sa ako idioti. bohuzial. to zaroven odpoveda na otazku, preco vysoka skola nezarucuje, ze clovek sa vzdy za kazdych okolnosti zachova inteligentne. uff, to som sa zakecal. sorry!

mirkaaa

urazena je sice pekne, ze nechces tvorit konflikt, ale treba rozmyslat, ze ak nic nepovies resp. nanaznacis, tak sa budes zozierat a budes urazena a praca sa ti zhnusi... je to sice haluska, lebo vies v dnesnej dobe mozes povedat svoj nazor a letis....,

mirkaaa

Ludia co ste studovali vychovavatelstvo ci pedagogiku, alebo medziludske vztahy ja studujem uplne nieco ine,ale myslim si, ze je sloboda rozhodnutia ci clovek chce studovat ci nie a ked rozkazuje slecna bez VS, tak tam bude asi po znamosti,ked ma VS zvdelanych zamestnancov nemysliste si?