Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

ventil

ahoooj!!! mnam, tu sa vari, zase budem mat problemy. uz som fit, ale dnes som este doma. predstavte si, ze moje kolegyne su na tom velmi zle, jedna je uz v nemocnici. pritom to bol ten isty virus ako mam ja, vsetky sme to chytili po sebe. ten moj organizmus ma predsa len nezradil, aj ked ja som ho zradila tym kyblom segedinskeho gulasu co som navarila a pozrala. uz budem k nemu ohladuplnejsia. mariaa, dufam, ze praca vyjde, budem ti drzat vsetky palce!!!

gumajz

čaute všetci, no vy ste už aj navarili,fajn asi to dnes urobím na obed.nejako sa tu nemožeme všetci stretnut.zanzibar včera bola ordinácia tak sme pozerali.pkný deň vám prajem

schelly

Super, takže recept je: 1 väčšia cibulka, 2-3 stručiky cesnaku, 15 dkg šunky, 1 smotana na varenie, 1x plechovka kukurice, 1x plechovka šampinonov, 2x tavený syr v črievku, vegeta, 3x plátok chudej slaninky (Oravksa a pod. ), maslo. Ja som to robila na panvici, ale lepší bude hrniec. Na masle si opražíme slaninku, pridáme šunku a cibulku. Popražíme. Ked už budeme mať všetko krasne opečené, zalejeme smotanou na varenie. Vytlačíme syrčeky (jeden z nich može byť kludne s príchuťou NIVA) a povaríme. Pri konci pridame kukuricu, šampinony, cesnak, dochutíme vegetou a eše trošku povaríme. Podávame na špagetách. Možno sa vám bude zdať omačka velmi riedka, ale netreba ju zahusťovať. Keď sa dá na špagety, tak to je potom uplne super! Omáčka je jemná a krémová a pochutí si na nej každý labužník. A hlavne je jednoduchá a rýchla. Prajem dobru chuť :)

[zruseny12]

tiez mame radi spagety,mozes napisat ten recept,ja mam tiez iba taky svoj recept,z kuracieho masa,ale nam chuti...

[zruseny12]

Diky,ja nechcem hned vyberat volno,len nemam zapoctovy list,tak mi povedali,ze mi budu vyplacat podla zakona dovolenku/zapoc.list mi jedna firma strat.,a teraz mi chyba/preto som sa pytala...

schelly

no asi tak :):)ale super bolo, že ani vela riadu nezašpiniš. jeden hrniec, jednu panvicu, jeden nôž a jednu dosku :)

schelly

ahoj mariaa. v skušobnej dobe máš nárok na 3-4 dni volna. Myslím. Ale to nedoporučujem. Ja som si tiež nedovolila v skušobnej ani žiadnu zdravotnu prehliadku. treba spraviť čo najlepší dojem.