Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
aj ja som tuu. mam nervy, lebo sa mi všetko kazí. kamion mi nestíha naložiť jeden tovar a idem si vytrhať vlasy. vždy v piatok sa všetko musí kaziť. fňuk fňuk :(
No veď predsa ja som tu!!!! Koľko ťa stál zub?
no co, schelly, uz sa minimalne hodinu ulievas, co??? Ja som prisla od toho zubara, vsetko v pohode, vyvrtal, dal novu plombu. Caka ma vikend v robote, takze ti zavidim ten tvoj:-))) kde ste vsetci???
O.i. aj ja budem musieť v pondelok asi na gyndu, lebo mám tušáka, že mi pleseň šliape na päty.A idem aj ku šišinke psychiatričke ukázať zase, aký mám pulóver a parfém, lebo tú iné ani nezaujíma!
Ahojte všetci! Ja som sa len teraz dostala k PC, lebo včera v noci dorazil domov syn z NR, ja celá šťastná, tak sa mu venujem a počúvam zážitky, varím, periem, behám ako ten prd v nohavičkách. Aj teraz už bežím do mesta, lebo mám stretko s dcérou, ideme lážom-plážom po obchodoch trochu oči popásť. Ja som dnes varila vyprážaný karfiol(za vagon) a polievku z hlivy ustricovej(mňáááám)
Na víkend bude plnené kurča. Chcela som segeďák, ale keď ste všetci tak pochoreli na popučenie, tak radšej inokedy urobím. Táto stránka je naozaj ako... no viete, ja som skonštatovala, že keď sme tu všetci"jedna krvná skupina", cítime jeden s druhým, tak aj chorieme adaj aj zo súcitu jeden po druhom, vrátane bolestí zubov.
Krischa, dúfam, že zub ťa nebude bolieť ako mňa, lebo ja dodnes jačím a ako si už všímam, hlási sa aj pleseň od tých po... antibiotík. Takže milé dáme NEDOPORUČUJEM antibiotikum AUGMENTIN 1G!!!!!!!!
Id rána myslím na Vás a povedala som aj synovi, že mám nových priateľov, veľmi ich mám rada a cítim sa akoby som ožila. Je mi s vami naozaj dobre, pretože už som od smútku a samoty nemala chuť ani žiť.
Mariaa, ja sa veľmi teším s tebou, že sa ti tak skoro podarilo nemožné a držím ti palce, aby ti to vyšlo. Aj po tej stránke fyzickej a zdravotnej, aby si to vládala robiť a aj po finančnej.
Ja sa dnes ešte určite mrknem sem.
Ventil, som rada, že ti je lepšie.
JA som to asi poplietla, neviem, koho bolí zub, ale už nemám čas to znovu prečítať všetko.
Bozkávam vás všetky aj teba Zanzík. Prajem pekný deň!
joo, šéf ochádza o jednej kamsi preč. jak sa tešííme šeci. hromadna dobra nalada, čo viac si môžeme v piatok priať. ešte aj slniečo vyšlo :):)
ešte nemáme. až od prvého. ale včera som mala strašnu chuť variť. mna to proste baví. moja mamka furt rumazga, že nevie čo ma variť a ja si otvorím internet a už mam 5 ponuk, ktoré ma zaujmu. ja mam skôr problém, že si neviem vybrať. a hentie špagetky vyzerali tak lakavo a jednoducho, že som sa do toho pustila :)
neboj gumajz, vsetci este nee...ja sa este len chystam. Schelly, uz mate doma oddelene kuchyne?:-))))Vcera som rozmyslala nad tym, ci cez tuto stranku nieje mozne dostat nejaky virus, si predstavte, ze ma boli hrdlo, mam zapchaty nos, kaslem a aby toho nebolo malo zacina ma boliet zub. O jednej som objednana k zubarovi, dufam, ze prezijem
predpokladam, ze zanzibar bude zase cely vikend na loksoch s makom :-))
musim ist do mesta kupit nejake zasoby jedla, lebo mam prazdnu chladnicku. a je piatok, to bude o chvilu vsade plno ludi. co budete varit na vikend? nemate niekto nejaky dobry tip?