Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

Schelly, prajem ti, aby ti hodiny v práci ubehli a aby sa všetko napravilo k tvojej spokojnosti a aby si mala príjemný víkend.
Krischa tebe zase prajem, aby si ho konečne stretla a mali na seba čas!
Ale ja teraz bežím zase pod sprchu a dža... do mesta, tak sa všetci zatiaľ majte, vaša priateľka Bambuľka(mám aj takú prezývku, ale ju budem asi používať, keď ma nič nebude bolieť, papá všetkým

dr.jajbolí

Je to moja česť? aúúúúúúúúúúú, jupíííííííííííííí. Dostanem odmenu? Moja odmena bude, ak ma konečne prestane všetko bolieť a... svrbieť aúúúúúúúúúúúú.....

krisha

schelly...tieto zakony schvalnosti poznam. Mne pomaha, ked si pomyslim, ze budem este tak pol dna v robote, potom niesom nervozna a rychlo to prejde.

dr.jajbolí

Maria, dovolenka ti patrí v zmysle zák. práce. Teda ak máš odpracovaných viac ako 15 rokov, tak 25 dní a keď teraz nastupuješ, tak si vypočítaj 25:12x8, lebo prepokladám, že do konca roka to chceš vedieť, alebo ešte predchádzajúci zamestnávateľ? Ako dlho si pracovala u predch. zamest.? A ešte ty máš nárok v zmysle zák. práce na 7 dní na 1 rok "P", čo znamená celodenné ošetrenie. Keď si robila do polovice apríla od januára, tak máš nárok na cca 2.5 dňa. Neviem, či ma rozumieš, ale ak nie, ozvi sa a ja ti to ešte raz vysvetlím.
Gumajz, ty sa v tom tiež asi vyznáš, tak dajme hlavy dokopy!

krisha

uz som si vsimla jajboli:-))) zubar je dobry znamy tak mi povedal, ze mam prist o tyzden a ze sa vyrovname:-))) tesim sa spolu s tebou, ze mas rodinku pokope, aj syna pozdravuj od jednej milej slecny, teda mna:-)))ja este neviem co budem varit, no nieco take, co si zajtra zoberiem aj do prace, rozmyslam nad cestovinami, nieco na styl co pisala schelly. Dala by som si sice aj karfiol, no na druhy den mi uz nechuti, tak si z neho spravim aspon polievku, snad mi aj pomoze na hrdlo a nadchu. Kupila som si panadol grip a uz mi je ako tak lepsie.